ροή ειδήσεων

Άδωνις: 5.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ΕΚΑΣ για να ανοίξει γραφείο ο Τσίπρας στην Θεσ/νίκη


«Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει χάσει τον μπούσουλα, χρόνος δεν υπάρχει για μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές γνωρίζουν ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο γι αυτό η πίεση θα είναι πολύ μεγάλη και δεν αποκλείω να έχουμε άμεσα πολιτικές εξελίξεις» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Αμυνας Αδωνις Γεωργιάδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Για τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν περιμένει να πάρει την εξουσία επειδή θα πέσει ο κ. Τσίπρας, αλλά επειδή είναι έτοιμη να κυβερνήσει. Απάντησε στην κατηγορία της κυβέρνησης ότι το τέταρτο Μνημόνιο είναι ο στρατηγικός στόχος της Ν.Δ., λέγοντας ότι αυτά είναι «σχεδόν αστεία» και να μην ψάχνει ο κ.Τσίπρας εύκολες δικαιολογίες για τη δική του «αποτυχία», διότι, όπως είπε, με τη Ν.Δ. δεν θα υπήρχε ούτε τρίτο Μνημόνιο, πολύ περισσότερο τέταρτο. Σημείωσε πως σε αντίθεση με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, η Ν.Δ. σήμερα δεν εμποδίζει τις διαπραγματεύσεις, εύχεται να πετύχει η κυβέρνηση μια καλή συμφωνία είναι έτοιμη να της δώσει και συγχαρητήρια αν συμβεί αυτό.


Σε ό,τι αφορά τις προκλήσεις από την πλευρά της Αγκυρας ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η Ελλάδα δεν πρέπει να παρασυρθεί από τον κ. Ερντογάν σε έναν εύκολο καβγά με την Τουρκία». «Ο κ. Ερντογάν ψάχνει καβγά. Μεγαλύτερο λάθος για την ελληνική εξωτερική πολιτική από το να δώσουμε στον κ. Ερντογάν έναν εύκολο καβγά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε. Η ψυχραιμία δεν είναι σημάδι αδυναμίας, είναι σημάδι ισχύος και γι αυτό καλούμε την κυβέρνηση και τον υπουργό Εξωτερικών αλλά και τον υπουργό Αμυνας να κάνουν προσεκτικούς χειρισμούς και όχι να παρασύρονται από τις προκλήσεις της Αγκυρας», επισήμανε.

Για το προσφυγικό εξέφρασε τεράστια ανησυχία για το ενδεχόμενο να καταρρεύσει η Συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας, επειδή, όπως είπε, δεν βλέπει να υπάρχει κάποιο σχέδιο από την κυβέρνηση.
Σε ερώτηση σχετικά με όσα έγιναν στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ, που οδήγησαν στην παραίτηση του υπεύθυνου Οργανωτικού της Ν.Δ. Βασίλη Σπανάκη ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι η παραίτηση βρίσκεται στα χέρια του προέδρου του κόμματος, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι πρόκειται για «προβοκάτσια» σε βάρος του κ. Σπανάκη. Το μείζον είπε με τις εκλογές στην ΑΔΕΔΥ είναι ότι κέρδισε η Νέα Δημοκρατία και κατέρρευσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για τη λειτουργία Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Είπε ότι Γραφείο Πρωθυπουργού υπήρχε, το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, και παρατήρησε: «Πέντε χιλιάδες άνθρωποι δεν θα έχανα το ΕΚΑΣ τους αν δεν γινόταν το Γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Γεωργιάδης παρέστη στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. και το βράδυ θα μιλήσει σε κομματική συνεστίαση στην Ευκαρπία.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *