ροή ειδήσεων

ΣΟΚ !!! 9ΧΡΟΝΗ TRANSEXUAL ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΦΥΛΟ ΣΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC !!!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ & ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Βαφτίζουν την ανωμαλία επανάσταση (GENDER REVOLUTION) για να την πλασσάρουν ευκολότερα στους ανήλικους !!!





Τον προσεχή Ιανουάριο τον περιοδικό, National Geographic, θα κυκλοφορήσει με ένα αηδιαστικό πρωτοσέλιδο με ένα εννιάχρονο παιδάκι που είναι τρανσέξουαλ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Έιβερι Τζάκσον με καταγωγή από το Κάνσας. Γεννήθηκε αγόρι και είναι το πρώτο διεμφυλικό πρόσωπο, που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Ιανουαρίου 2017.

Όπως βλέπετε, η μικρή κάθεται χαλαρή σε μια πολυθρόνα και ποζάρει στο φακό με τον τίτλο του περιοδικού να αναφέρει: «Gender Revolution».




«Το καλύτερο πράγμα με το να είμαι κορίτσι, είναι ότι δεν χρειάζεται να υποκρίνομαι ότι είμαι αγόρι» λέει η ίδια με την οικογένειά της να υποστηρίζει τα δικαιώματα των διεμφυλικών ατόμων εδώ και χρόνια.

Η μητέρα της, Ντέμπι έχει μοιραστεί την ιστορία της κόρης της σε μια σειρά από βίντεο στο youtube και το Glaad.

Όσο για τον πατέρα της, σε άρθρο του στους New York Times πως το να μεγαλώνεις ένα παιδί τρανσέξουαλ είναι το ίδιο με το να μεγαλώνεις οποιοδήποτε παιδί. Ο ρόλος του γονιού, όπως υπογράμμισε, δεν αλλάζει.

"Το μόνο πράγμα που έχω μεταδώσει στην κόρη μου είναι πολύ απλό: Αγάπησε τον εαυτό σου και δείξε αγάπη στους άλλους", έγραψε ο χαρακτηριστικά ο Τιμ Τζάκσον, όπως είναι το όνομα του στους New York Times.

"Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω. Αγαπώ την κόρη μου για αυτό που είναι χωρίς προϋποθέσεις και υπόσχομαι να βοηθήσω να γίνει ένα χαρούμενο, υγιές και παραγωγικό μέλος της κοινωνίας. Άλλωστε αυτή δεν είναι η δουλειά μας ως γονείς;", κατέληξε στο άρθρο του.




ΠΗΓΗ http://www.enikos.gr

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *