ροή ειδήσεων

Έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην Καλλιθέα


Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στις Πηγές Καλλιθέας ξεκίνησε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου με την παραμυθοχώρα να ανοίγει τις πύλες της σε πλήθος κόσμου από την πρώτη κιόλας μέρα!



Η μεγάλη ροτόντα της Καλλιθέας διακοσμημένη με κεντρικό θέμα το παραμύθι του Χανς Κριστιαν Αντερσεν «Ο μολυβένιος στρατιώτης» είναι ο κεντρικός χώρος των πολιτιστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Η φαντασμαγορική έναρξη ξεκίνησε υπό τους ήχους του μαγικού βιολιού της Leida Tahiraj με θέμα «over the rainbow», εντυπωσιάζοντας το κοινό που την παρακολούθησε.



Ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜ.ΑΕ κ. Ιωάννης Κούρτης κήρυξε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων προσκαλώντας τους Ροδίτες να επισκεφτούν τις πηγές Καλλιθέας και να συμμετέχουν ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ ο Δήμαρχος κ.Φώτης Χατζηδιάκος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και έδωσε τα συγχαρητήρια του για την άρτια διοργάνωση των συντελεστών της ΔΕΡΜ.ΑΕ στις εκδηλώσεις στην Καλλιθέα.



Η Ρένα Ορφανού υπεύθυνη για το καλλιτεχνικό κομμάτι παρουσίασε όλη την βραδιά και πρωταγωνίστησε στην παράσταση που δόθηκε ειδικά για την έναρξη παρουσιάζοντας όλους τους πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων στην παραμυθοχώρα. Η βραδιά έκλεισε με την ομάδα αργεντίνικου Tango «Rodos Tango» στους ήχους του μπαντονεόν και τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από όλους τους συντελεστές και με την συμμετοχή του Δημάρχου και του Προέδρου της ΔΕΡΜ.ΑΕ



Την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί με τους χώρους της Καλλιθέας να γεμίζουν από χιλιάδες κόσμο που έσπευσαν να την επισκεφτούν και να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις. Η παραμυθοχώρα θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 30 Ιανουαρίου με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα όλες τις ημέρες, ενώ η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 από τις 11:00 έως τις 19:00. Όλοι οι χώροι της Καλλιθέας έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις μέρες των Χριστουγέννων φιλοξενώντας όλες τις ημέρες ιδιαίτερες δράσεις όπως επιτραπέζια παιχνίδια και παραμύθια, face painting, το σπιτάκι του Αι Βασίλη, αγώνες τοξοβολίας, ιππασία, μαθήματα ταχυδακτυλουργίας και πολλές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις καθημερινά.



Από την σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/KallitheaSprings/ οι χρήστες του διαδικτύου ενημερώνονται καθημερινά για όλες τις δράσεις με συνεχή post και live video από τους χώρους των εκδηλώσεων.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *