ροή ειδήσεων

Τέλος ο Στραματσόνι από τον ΠΑΟ, παίρνει Ουζουνίδη


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά την συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η ήττα από τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος με 2-1 ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και να αποφασίζει τη λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό τεχνικό.

Διάδοχος του, όπως όλα δείχνουν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός είναι θετικός στο να αναλάβει την ομάδα , αρχικά μέχρι το καλοκαίρι, με τις τελικές συζητήσεις να γίνονται εντός της ημέρας.

Συνεργάτης του θα είναι ο Μπλένταρ Κόλα, ενώ να σημειωθεί ότι αν επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας στον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του προπονητή και του Προέδρου που επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα με φιλόδοξες προοπτικές, μια σειρά από αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες, οδήγησαν σε καταστάσεις έξω από το δικό τους έλεγχο.

Έπειτα από μακρά συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι, με απόφαση του Προέδρου, για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας.

Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *