ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έκανε ληστές το γιο και τον ανηψιό της για να εκδικηθεί τον πρώην της


Οι δράστες είχαν επιτεθεί στον 50χρονο φορώντας κουκούλες και τον είχαν χτυπήσει άγρια στο κεφάλι με ξύλινα ρόπαλα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Πάθος για εκδίκηση ήταν το κίνητρο για την άγρια ληστεία και τον τραυματισμό του 50χρονου εστιάτορα στη Ρόδο, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής! Ηθικός αυτουργός ήταν η Αλβανίδα πρώην σύντροφος και υπάλληλός του, η οποία έβαλε το γιο και τον ανηψιό της να τον ληστέψουν!

Η 42χρονη αλλοδαπή συνελήφθη με ένταλμα για ηθική αυτουργία σε διάπραξη ληστείας και ανθρωποκτονίας από κοινού που εξέδωσε η τακτική ανακρίτρια και ήδη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που της άσκησε την αντίστοιχη δίωξη και διέταξε την κράτησή της ώσπου να απολογηθεί. Την ίδια ώρα, πήραν το δρόμο για τις φυλακές ο 18χρονος γιος της και ο 25χρονος εξάδελφός του που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά την απολογία τους για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας κατά συναυτουργία.

Οι δράστες είχαν επιτεθεί στον 50χρονο φορώντας κουκούλες και τον είχαν χτυπήσει άγρια στο κεφάλι με ξύλινα ρόπαλα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Από τις τσέπες του είχαν αρπάξει 60.000 ευρώ από τις εισπράξεις του καταστήματος, που απέφευγε να καταθέσει σε τράπεζα λόγω των capital controls. Οι δυο νεαροί είχαν συλληφθεί την επομένη της ληστείας, όταν στο σπίτι του 18χρονου βρέθηκαν 5.000 ευρώ και μάλλινα γάντια, ενώ ο 25χρονος παρέδωσε άλλα 32.700 ευρώ και υποστήριξε ότι πλήρωσε άλλα 18.000 ευρώ από τη λεία της ληστείας για να ξεχρεώσει μια οφειλή που ελιχε σε έναν ομοεθνή του ο οποίος κρατείται για υπόθεση ναρκωτικών.

Στην πορεία της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι την εντολή για τον ξυλοδαρμό του επιχειρηματία είχε δώσει η μητέρα του, που διατηρούσε δεσμό με τον 50χρονο επί ένα χρόνο, όταν εργαζόταν στο εστιατόριό του. Ιδιαίτερα επιβαρυντική ήταν η κατάθεση που έδωσε ένας Πακιστανός υπάλληλος του εστιατορίου, ο οποίος αποκάλυψε ότι η γυναίκα (που ο σύζυγός της είναι φυλακισμένος στην Ιταλία για ναρκωτικά και πορνεία) και ο γιός της (που είχε εργαστεί το καλοκαίρι ως μπάρμαν στο εστιατόριο) του είχαν ζητήσει τέσσερις φορές να ληστέψουν τον 50χρονο ή να κλέψει συσκευές από το κατάστημα. Μάλιστα, σύμφωνα με την Δημοκρατική, ο 18χρονος είχε κλέψει ένα ρολόι μάρκας «Rolex» από τον εστιάτορα.

protothema


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *