ροή ειδήσεων

Θύελλα αντιδράσεων για το «στρατιωτικό σόου» του Καμμένου


Επικίνδυνο σε δυο επίπεδα το ταξίδι που διοργάνωσε ο Πάνος Καμμένος στο Καστελόριζο.
Σφοδρές αντιδράσεις από τα κόμματα.

Διπλά επικίνδυνο το...πατριωτικό παιχνίδι του κυβερνητικού εταίρου και Υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου με φόντο το Καστελόριζο και «συμμαχητές» τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Η επίσκεψη αυτή καθεαυτή με δεδομένο το εκρηκτικό κλίμα που διαμορφώνει η τουρκική προκλητικότητα αλλά και οι εικόνες υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δίπλα δίπλα με τους Χρυσαυγίτες Χρήστο Παππά και Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις από το Ποτάμι και την Δημοκρατική Συμπαράταξη που επισημαίνουν ανοχή και συνενοχή του κ. Τσίπρα ακόμη και στο «ξέπλυμα» της Χρυσής Αυγής.


Ποτάμι: κ. Τσίπρα η ευθύνη βαρύνει εσάς


Το Ποτάμι με σκληρή ανακοίνωση του κόμματος αλλά και μια ανάρτηση από τον Θεοδωράκη αποδίδουν στον πρωθυπουργό την ευθύνη για την παράσταση Καμμένου στο Καστελόριζο που λειτουργεί μεταξύ άλλων και ως κολυμβήθρα για τους Χρυσαυγίτες.

«Ο υπουργός Καμμένος δεν είναι πλέον γραφικός. Γίνεται και επικίνδυνος» σημειώνει στην ανακοίνωση του το Ποτάμι που επικρίνει τους υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που φωτογραφίζονται δίπλα στους Χρυσαυγές «σε ένα νέο μέτωπο πατριδοκαπηλείας και ψευτοτσαμπουκάδων».

«Κύριε Τσίπρα η ευθύνη βαρύνει εσάς. Η πατριωτική πολιτική δεν έχει ανάγκη από πολιτικούς με στολές παραλλαγής και Χρυσαυγίτες με πολιτικά. Μαζευτείτε» αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού.



Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ποταμιού

« Σαμποτάρει απροκάλυπτα το εθνικό μέτωπο των δημοκρατικών δυνάμεων στήνοντας ακροδεξιές φιέστες στο Καστελόριζο με πρωταγωνιστές τους Χρυσαυγίτες βουλευτές. Ξεπλένει έτσι στην κολυμβήθρα των εθνικών δικαίων, αυτούς που έστησαν εγκληματική οργάνωση, αυτούς που ακόμη και σήμερα πρωτοστατούν σε πογκρόμ εναντίον Ελλήνων της Θράκης. Και με φόντο τον ελληνικό στρατό – το Σινούκ και στελέχη των ενόπλων δυνάμεων - δίνει βήμα στους νοσταλγούς των δικτατόρων που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη εθνική καταστροφή στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Δίπλα στους Χρυσαυγίτες ποζάρουν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νέο μέτωπο πατριδοκαπηλείας και ψευτοτσαμπουκάδων. Είναι ντροπή για τη χώρα μας και προσβολή για τους ακρίτες των νησιών μας τα στιγμιότυπα με τους Χρυσαυγίτες να περιοδεύουν ως εκπρόσωποι της Βουλής στο Kαστελόριζο και στη Ρω. Την ίδια ώρα που όλη η Ευρώπη πήρε ανάσα με την ήττα του ακροδεξιού υποψηφίου στην Αυστρία.

Κύριε Τσίπρα η ευθύνη βαρύνει εσάς. Η πατριωτική πολιτική δεν έχει ανάγκη από πολιτικούς με στολές παραλλαγής και Χρυσαυγίτες με πολιτικά. Μαζευτείτε."
Λυκούδης: Μαύρες σκέψεις και μόνο από τη σύνθεση

Σε tweet του και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης αναφέρει πως μόνο και μόνο η σύνθεση δημιουργεί μαύρες σκέψεις




Δημ.Συμπαράταξη: Οι αγκαλιές με τη Χρυσή Αυγή ντροπή για την Αριστερά και τη χώρα

Με την ανοχή ή την συνενοχή του Αλ.Τσίπρα ο Π. Καμμένος οδηγεί την χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια ανέφερε και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημ.Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος σχολιάζοντας την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, μαζί με βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή, στο Καστελόριζο.

Μιλώντας για «στρατιωτικό τουρισμό» και «εθνικολαϊκιστική μάζωξη» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισήμανε ότι «σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την χώρα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει επιλέξει να δημιουργεί συχνά-πυκνά εντυπώσεις για το φιλοθεάμον εκλογικό κοινό του».

«Η νέα “παράσταση” που ανέβασε αφορά τον στρατιωτικό τουρισμό του ιδίου και 9 βουλευτών σε απομακρυσμένα νησιά. Χωρίς καμία ουσία, καθώς η πλειοψηφία της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής δεν τον ακολούθησε στον εθνικολαϊκιστικό κατήφορο ο υπουργός συνεχίζει να ευτελίζει σοβαρές θεσμικές διαδικασίες» ανέφερε
Συμπλήρωσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη εξ αρχής κατέστησε σαφές ότι οι επικοινωνιακές φιέστες στα εθνικά θέματα είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνες. «Αρνήθηκα, ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, να συμμετέχω σε αυτήν την εθνικολαϊκιστική μάζωξη μη ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Υπουργού, η στάση του οποίου στα εθνικά θέματα οδηγεί την χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια, με την ανοχή ή καλύτερα την συνενοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα» σημείωσε.
Και κατέληξε : «Η σημερινή εικόνα με την σύνθεση της αποστολής των δύο κομμάτων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αγκαλιά με την Χρυσή Αυγή στο Καστελόριζο αποτελεί ντροπή για την Αριστερά και για την χώρα. Σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ή καλύτερα οι ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν κάθε όριο ρίχνοντας νερό στον μύλο του εθνικολαϊκισμού και της ακροδεξιάς»

ΚΚΕ: Οι αγκαλιές με τους φασίστες ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ απ’ την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις «παράτες» και τους ψευτολεονταρισμούς του υπ. Άμυνας, Π. Καμμένου, την ίδια στιγμή που αυτός και η κυβέρνησή του στηρίζουν, με όλους τους τρόπους, την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η οποία αποτελεί παράγοντα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και υπόθαλψης της τουρκικής επιθετικότητας.

Η σύνθεση τελικά της αποστολής, με τους κυβερνητικούς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αγκαλιά με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, δείχνει ότι τέτοιες ενέργειες ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους».
Το σχόλιο του ΥΕΘΑ

« Η Εθνική Άμυνα, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους δεν αποτελούν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης» ήταν το μοναδικό σχόλιο από το ΥΕΘΑ



Η δήλωση Καμμένου στο Καστελόριζο

«Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα και τους συναδέλφους βουλευτές της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού είμαστε σήμερα εδώ. Επισκεφθήκαμε τη Ρω, τη Στρογγύλη και τώρα βρισκόμαστε στη Μεγίστη για να πούμε χρόνια πολλά στους Αξιωματικούς, στους Υπαξιωματικούς, στους Στρατεύσιμους, στους Εθνοφύλακες, αλλά και στους πολίτες των νησιών, διότι όλος ο ελληνικός λαός είναι μαζί τους.

Γνωρίζουμε ότι το εθνικό έργο που επιτελούν, είναι ένα δύσκολο έργο, σε δύσκολες συνθήκες. Το μήνυμα ομοψυχίας εκ μέρους του ελληνικού λαού είναι αυτό το οποίο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το υψηλό ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι τα παιδιά μας, που προστατεύουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.

Θα πρέπει η σκέψη όλων των Ελλήνων να βρίσκεται εδώ στο Καστελλόριζο, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στον Έβρο και σε όλες τις Μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στους πιλότους μας, που προστατεύουν τον εναέριο χώρο μας, στους κυβερνήτες των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού, που προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα, στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που θα κάνουν γιορτές μακριά από τις οικογένειες τους, αλλά στη μεγάλη οικογένεια της Ελλάδας.



Περήφανες οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζουν φωτογραφίες στο facebook:



Η κ. Νίνα Κασιμάτη ήταν από τους βουλευτές που λίγα 24ωρα πριν είχαν συνοδεύσει και τον πρωθυπουργό στην Αβάνα για το «αντίο» στον Φιντέλ Κάστρο







Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/12/16 12:35

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ . ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ .
    ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ .
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΕΣΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/16 15:01

    Μπράβο του πολυ καλα κάνει και ειναι δίπλα στα παιδιά που φυλάνε τα σύνορα μακρυά απο τις οικογένειες τους , στους αξιωματικούς που πήραν μετάθεση στο καστελοριζο αφήνοντας πίσω τις ζωές τους επειδη δεν είχαν Βισμα πολιτικό ! Όσοι κραζετε μαλλον δεν έχετε υπηρετήσει η εισασταν στις λέσχες και τις μεραρχίες σε ολη σας τη θητεία ! Ανθέλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *