ροή ειδήσεων

«Λουκέτο» στη δομή για τους πρόσφυγες από το Δήμο Ρόδου


Την πρόθεση του να κλείσει τη δομή για τους πρόσφυγες από τις αρχές του νέου χρόνου εξέφρασε χθες στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το 2016, ο δήμαρχος Ρόδου. Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος δεν έκρυψε την πικρία του γιατί δεν αναγνωρίστηκε το έργο του δήμου στο προσφυγικό από την κυβέρνηση.
«Είναι τεράστιο το πρόβλημα με την φιλοξενία των προσφύγων. Μέχρι τώρα έχουμε δώσει 130.000 μερίδες φαγητού. Δεν υπάρχουν πλέον αντοχές. Έχουν εξαντληθεί τα κουράγια μας. Θα αναθεωρήσουμε τη στάση μας και θα ζητήσω από τον αρμόδιο υπουργό αλλά και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους». Προανήγγειλε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου θα συζητηθεί αναλυτικά το εν λόγω ζήτημα.
Οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας δεν έκρυψαν και αυτοί την απογοήτευση τους από την εξαίρεση της Ρόδου στο θέμα του μειωμένου φπα και ζήτησαν ο δήμος να μην υποστείλει τη σημαία της διεκδίκησης. Μάλιστα ο Γιώργος Υψηλάντης σημείωσε ότι ο δήμος δεν μπορεί να είναι το γαϊδούρι μπροστά από το κάρο.

ert


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *