ροή ειδήσεων

Παντελής Παντελίδης: Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι


Το πρώτο βίντεο κλιπ του Παντελή Παντελίδη μετά το θάνατό του κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα σχεδόν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα


Το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, "Άλλη μια ευκαιρία" οπτικοποιήθηκε και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Πρόκειται για το πρώτο βίντεο κλιπ μετά το θάνατο του τραγουδιστή, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον περασμένο Φεβρουάριο. Όπως σημειώνεται στο επίσημο κανάλι του τραγουδιστή στο youtube, χρησιμοποιήθηκαν πλάνα του αδικοχαμένου τραγουδιστή από παλαιότερα γυρίσματα, τα οποία και παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος προκειμένου να πλαισιώσουν το κομμάτι.


Στίχοι

Χιονισμένο ναυάγιο,

Ζει το φιλί από το κύμα σου

Που πρόχειρα με ξέρασε,

Μα αν θες προσπέρασε

Τη μυρωδιά μου απ’ το αλκοόλ και κέρασε,

Λίγη ζωή σε μια καρδιά αληθινή.



Σαν σπασμένο παιχνίδι,

Και να με παίξεις περιμένω αν θες μπορείς,

Και να γελάσεις που κυλιέμαι μπρος τα πόδια σου,

Μεθυσμένο συντρίμμι,

Και σαν αγρίμι να χιμήξεις προσπαθείς,

Στα αισθήματά μου που ‘πες το ποτό πως γέννησε



Άλλη μια ευκαιρία,

Δώστε λίγη αγάπη στον φτωχό, καλέ κυρία,

Πάω να σ’ αγκαλιάσω και τραβιέσαι,

Θέλεις και τα κάνεις ή χαλιέσαι;



Άλλη μια ευκαιρία,

Δώστε λίγη αγάπη στον φτωχό, καλέ κυρία,

Νιώθω απ’ τη ματιά σου πως αγχώθηκες,

Νιώθω απ’ τον σφυγμό σου σ’ άλλον δόθηκες...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ



Η είδηση του θανάτου που απασχόλησε το πανελλήνιο

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, μετά από τροχαίο ο Παντελής παντελίδης. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 08:20 στην Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.






"Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη τη 18.02.2016, η συνεπιβάτις του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, Φρόσω Κυριάκου, καθώς και η οικογένειά της αναφέρουν τα εξής: Η κα Φρόσω Κυριάκου παραμένει νοσηλευόμενη στην οικία της, έχοντας υποστεί σοβαρό τραυματισμό και ισχυρότατη μετατραυματική διαταραχή. Ως προς τα σωματικά τραύματα, παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς της και ακολουθεί ειδική αγωγή για τη σταδιακή αποκατάσταση της υγείας της. Ο χρόνος περάτωσης της εν λόγω αποκατάστασης παραμένει, προς τ παρόν, άγνωστος. Επιπροσθέτως, παρακολουθείται από ειδικούς, ψυχολόγο και ψυχίατρο, προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότατο ψυχικό κλονισμό, το σοκ και το πένθος, από τα οποία διακατέχεται, συνέπεια του ως άνω βίαιου ατυχήματος με τις γνωστές σε όλους τραγικές συνέπειες" δήλωνε λίγους μήνες αργότερα η μία από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.
Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα

Λίγες ημέρες αργότερα, το πόρισμα της ασφάλειας για τις συνθήκες του ατυχήματος έκανε λόγο για ένα ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη που έφθασε το 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, την στιγμή που το όριο είναι το 0,25… Αυτό το αποτέλεσμα σε συνάρτηση με την μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτυχθεί στο βαρύ όχημα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναλύσεις των αξιωματικών της Τροχαίας, αποτελεί και τον ουσιαστικό παράγοντα που προκάλεσε την τραγωδία.






Πρόσθετα, το προανακριτικό υλικό που έχει συλλεχθεί έως τώρα, δηλαδή οι έως τώρα μαρτυρικές καταθέσεις, οι εργαστηριακές εξετάσεις για εντοπισμό γενετικού υλικού σε χειριστήρια και καθίσματα και οι καταθέσεις των πυροσβεστών που απεγκλώβισαν τα θύματα, καθιστούν, όπως ανέφερε αξιωματικός της Τροχαίας στο News247, «αδιαπραγμάτευτα απόλυτη» την θέση ότι οδηγός την μοιραία εκείνη στιγμή ήταν ο άτυχος τραγουδιστής.






Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκε DNA του Παντελή Παντελίδη στο τιμόνι και τα υπόλοιπα χειριστήρια, όπως και στο κάθισμα του οδηγού και όχι άλλο γενετικό υλικό, όπως αντίστοιχα της συνοδηγού του στο δικό της κάθισμα. Οι ζώνες τους ήταν περασμένες από την πίσω πλευρά και έτσι δεν τις φορούσαν και ο λόγος που η Μυρσίνη τραυματίστηκε πιο βαριά, παρόλο που φορούσε ζώνη, ήταν ότι εισήλθε κιγκλίδωμα εντός του οχήματος το οποίο την χτύπησε κατευθείαν στα πλευρά…




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *