ροή ειδήσεων

Είδη πρώτης ανάγκης για φιλανθρωπικά ιδρύματα συγκεντρώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου


Είδη πρώτης ανάγκης για φιλανθρωπικά ιδρύματα συγκεντρώνει
η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενόψει του εορτασμού
των Χριστουγέννων και του νέου έτους

Απευθύνεται κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στην εθελοντική προσπάθεια των Αστυνομικών Υπηρεσιών

Η συγκέντρωση των ειδών (τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής) θα πραγματοποιείται από σήμερα έως και τις 23/12 στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο κοινωνικών δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που έχουν προγραμματισθεί σε πανελλήνιο επίπεδο από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενόψει του εορτασμού των Χριστουγέννων και του νέου έτους, αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα προσφερθούν σε τοπικά Μη Κερδοσκοπικά και Κοινωφελή Ιδρύματα.



Ειδικότερα, από σήμερα 5 Δεκεμβρίου, με μέριμνα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, ξεκινά εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής-καθαριότητας για παιδιά και ενήλικες) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή καλούνται όσοι επιθυμούν, να συνεισφέρουν στην εθελοντική προσπάθεια των Αστυνομικών Υπηρεσιών για προσφορά φιλανθρωπικής βοήθειας.

Συγκεκριμένα, από σήμερα έως και την 23η Δεκεμβρίου 2016 κατά τις ώρες 08.00’-14.00’:

• Στην έδρα της Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων, στο ισόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου (πλ. Ρεθύμνη 1, Ερμούπολη Σύρου, τηλέφωνο επικοινωνίας 22810-96136 & 96137) θα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων (πουρέ, πελτέ ντομάτας, καφέ, ζάχαρή, μπισκότα, σοκολάτες και σνακ για παιδιά)

• Στην έδρα της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, στο κτίριο που στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου (Πλ. Ελευθερίας 1, Ρόδος, τηλέφωνο επικοινωνίας 22410-27653 & 27465) θα πραγματοποιείται συγκέντρωση ειδών ατομικής καθαριότητας (πάνες ακράτειας ανηλίκων-ενηλίκων)

• Στην έδρα της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, στον 1Ο όροφο του κτιρίου που στεγάζονται οι Αστυνομικές Υπηρεσίες (Ακτή Μιαούλη 2, Κως, τηλέφωνο επικοινωνίας 22420-28888 & 28863) θα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ατομικής καθαριότητας (χυμοί, γάλα, λάδι, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια και πάνες ακράτειας ενηλίκων)




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *