ροή ειδήσεων

Τζιχαντιστές: Απειλούν με αιματοκύλισμα σε χριστιανικές εκκλησίες την Πρωτοχρονιά


Με μήνυμα που δημοσιεύτηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο γκρουπ της ομάδας «Μυστικά των Τζιχαντιστών» τα μέλη του ISIS απευθύνουν κάλεσμα «για αιματηρούς εορτασμούς στο Χριστιανικό Νέο Έτος»

Με νέο αιματοκύλισμα την Πρωτοχρονιά απειλούν οι τζιχαντιστές σε χριστιανικές εκκλησίες στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, σύμφωνα με μηνύματα που αποστέλλουν τα μέλη του ISIS σε ειδικά φόρα.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα δημοσιεύτηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο γκρουπ της ομάδας «Μυστικά των Τζιχαντιστών» όπου απευθύνουν κάλεσμα «για αιματηρούς εορτασμούς στο Χριστιανικό Νέο Έτος», όπως αναφέρει ο Vocativ.

Παράλληλα, στο μήνυμα, που είναι γραμμένο στα αραβικά, αναγράφονται τα σχέδια των τζιχαντιστών να αξιοποιήσουν το δίκτυο των μοναχικών λύκων για μια νέα «αιματηρή ταινία τρόμου».

Τα σοκαριστικά μηνύματα αναρτήθηκαν σε γκρουπ των τζιχαντιστών στο Telegram και περιελάμβαναν εγχειρίδια για τη χρήση και την προετοιμασία όπλων και εκρηκτικών μηχανισμών για τους επίδοξους δράστες.

Μάλιστα, στην ανάρτηση δίνεται λεπτομερής κατάλογος με εκκλησίες ενώ σε άλλο ποστ, ένα μέλος καλούσε να στοχεύσουν πέρα από εκκλησίες σε γνωστά ξενοδοχεία,πολυσύχναστες καφετέριες, δρόμους, αγορές και δημόσιους χώρους.

Στο στόχαστρο βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Γαλλία και η Ολλανδία.

Πάντως, δεν έχει αποδειχθεί πως τα μέλη του Telegram είναι πραγματικοί τζιχαντιστές που είναι έτοιμοι να δράσουν ή απλά υποστηρικτές του ISIS.

Πάντως, στη Νέα Υόρκη, η αστυνομία δήλωσε ότι είναι έτοιμη να προστατεύσει τυχόν απόπειρες σε χριστουγεννιάτικες αγορές.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *