ροή ειδήσεων

Έκλαψε ο Βασίλης Λεβέντης στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του


Με εμφανή συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, ο Βασίλης Λεβέντης απέστειλε το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό.

«Θέλω να απευθυνθώ στο λαό. Πριν 14 μήνες έβαλε την Ένωση Κεντρώων στη Βουλή. Ακόμη δεν κατάφερα να κάνω αυτά που θέλω. Γιατί υπάρχει μια πλειοψηφία 153 μέσα στη Βουλή που είναι σαν δικτατορία» ήταν τα λόγια του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων.

Επιπλέον, ζήτησε να γίνουν εκλογές μετά τα Χριστούγεννα, αφού η αξιολόγηση πάει για την άνοιξη.

Σε ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζοντας ότι η προεκλογική κίνηση, όσο και αν διαψεύδεται, δημιουργεί ανήκεστο βλάβη και μεγάλο κόστος στη ζωή των μη προνομιούχων. «Οι συνεχιζόμενες περιοδείες Τσίπρα και Μητσοτάκη έχουν δημιουργήσει ήδη ένα προεκλογικό κλίμα που είναι αδύνατον πλέον να αντιστραφεί. Καλό είναι λοιπόν, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, αφού και η αξιολόγηση πάει για την άνοιξη να γίνουν οι εκλογές να ξεκαθαρίσει το τοπίο», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, προσθέτοντας ότι «στοιχειώδης σοβαρότητα επιβάλλει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αμέσως μετά τα Χριστούγεννα» αναφέρει το κόμμα του κ. Λεβέντη.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *