ροή ειδήσεων

“Ελεύθερη Ώρα”: Κλείδωσε η δεύτερη θέση για την Χρυσή Αυγή, γι΄ αυτό και πάνε να εφαρμόσουν «σχέδιο-τανάλια»


Οι δημοσκοπικές τάσεις που επικρατούνε τελευταία, δείχνουν δύο σημαντικά «ευρήματα». Ότι, πρώτον, ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει μέρα με τη μέρα, κινδυνεύοντας να γίνει «νέο ΠΑΣΟΚ» και να φτάσει σε μονοψήφια ποσοστά. Και, δεύτερο, πως η Χρυσή Αυγή όχι απλά σταθεροποιήθηκε στην τρίτη θέση και με αυξανόμενο ποσοστό, αλλά βρίσκεται και στην δεύτερη θέση ακόμα σε πολλές «μυστικές» δημοσκοπήσεις! Την είδηση πως η Χρυσή Αυγή «χτυπάει» την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την βγάλαμε πρώτοι στην «Ε.Ω.», βλ. πρωτοσέλιδα Τρίτης 16 Αυγούστου 2016 και Σαββάτου 19 Νοεμβρίου 2016.

Αυτά τα γεγονότα όμως, δείχνουνε να θορυβούν πολύ το ανθελληνικό καθεστώς, αλλά και τους δανειστές διεθνείς τοκογλύφους. Που φυσικά, δεν θα ήθελαν όλοι αυτοί ως αξιωματική αντιπολίτευση ένα κόμμα που είναι εκτός ΑΝΤΙ-«συνταγματικού τόξου» και που το χαρακτηρίζουν «εγκληματική οργάνωση». Θα ήταν ένα τραυματικό συμβάν για την «δημοκρατία του συνταγματικού τόξου» κάτι τέτοιο, με ανεξέλεγκτες καταστάσεις για το σύστημα. Μην ξεχνάμε, πως παντού στην Ευρώπη, αλλά και τον κόσμο -βλ. Τραμπ- αναδύεται ο Εθνικισμός και ο ευρωσκεπτικισμός (Brexit, «Όχι» στο ιταλικό δημοψήφισμα κλπ.).

Η «Ε.Ω.» όμως είναι πάντα μπροστά. Έχει εδώ και πολλούς μήνες, προαναγγείλει τα γεγονότα. Ήταν πρώτα ένα άρθρο του Μιλτιάδη Βιτάλη, πριν από καιρό, που έκανε λόγο για σχέδιο εναντίον της Χρυσής Αυγής, με στόχο να μην συμμετέχει στις επόμενες εκλογές και έτσι να μην γίνει ποτέ δεύτερο κόμμα και αξιωματική αντιπολίτευση. Σε ένα πρόσφατο άρθρο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη, αναφερόταν ρητά πως σύμφωνα με μυστική δημοσκόπηση που έβγαλε το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» -που να σημειωθεί δεν είναι Εθνικιστικό και φίλα προσκείμενο στην Χρυσή Αυγή, αλλά το αντίθετο- η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη με ποσοστό 14%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτος με 12%. Επίσης σε δικό μας άρθρο, 16 Αυγούστου 2016, γινόταν αναφορά σε σχέδιο να ανακόψουν την ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής.

Γράφαμε: «Πρώτο σκέλος, να δημιουργήσουν νέο Κερατσίνι πολλαπλάσια χειρότερο από εκείνο του 2013. Είναι τόσο μεγάλο το μίσος τους κατά του Ελληνισμού, που είναι ικανοί να μη διστάσουν να δημιουργήσουν περιστατικό με παγκόσμιο αντίκτυπο. Να κάψουν ζωντανούς λαθρομετανάστες π.χ. μέσα σε κάποιο αυτοσχέδιο τζαμί και αυτό να το… χρεώσουν ύστερα στην Χρυσή Αυγή!!! Ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι θα ετοιμάσει μετά το σύστημα (συλλήψεις και φυλακίσεις, νέες διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών, ακόμα και να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου)…

Το δεύτερο σκέλος του σκοτεινού σχεδίου του κατεστημένου, είναι την ίδια ώρα να στήσουν ένα ψευτοπατριωτικό κίνημα, αποτελούμενο από πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ, που να είναι υποκατάστατο της Χρυσής Αυγής, εξυπηρετώντας όμως τους στόχους των ανθελλήνων διεθνών τοκογλύφων και του μεταπολιτευτικού δημοκρατικού καθεστώτος. Αποκαλύπτουμε εδώ ότι παράγοντες αυτού του δήθεν εθνικιστικού κινήματος μαϊμού είναι σε επαφές για χρηματοδότηση με πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βουβουζέλου και με έναν εφοπλιστή, συγγενικό πρόσωπο στελέχους του κινήματος των πατριδοκάπηλων.

Επίσης οι ψευτοπατριώτες αυτοί έχουν κλείσει ραντεβού για τις επόμενες μέρες με υπεύθυνο δημοσκοπήσεων, έτσι ώστε αυτός (με το αζημίωτο φυσικά) να παρουσιάσει αυτό το ανύπαρκτο κίνημα του 0,1% ότι τάχα έχει 1% ή 1,5% στις δημοσκοπήσεις! Ο στόχος προφανής, να παρουσιάσουν στον ειρωνικά αποτελούμενο κυρίαρχο λαό, ότι αυτό το κίνημα έχει τάχα δυναμική και να πάρει τη θέση της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις και στη Βουλή… «Συμπτωματικά» όλα αυτά που σχεδιάζουν να γίνουν, θα συμβούν ακριβώς τις ημέρες που οι αρρωστημένοι εγκέφαλοί τους θα στήσουν την προβοκάτσια κατά του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών με τους λαθρομετανάστες»…

Αυτά, πριν από τέσσερις μήνες. Τώρα, το σχέδιο αυτό έχει προχωρήσει ακόμα πιο πέρα. Σύμφωνα με ουδέτερο πολιτικό αναλυτή, με τον οποίο μιλήσαμε, το σχέδιο αυτό κινείται σε δυο κατευθύνσεις. Μας είπε συγκεκριμένα ο πολιτικός αναλυτής, που ξέρει καλά από τον Εθνικιστικό χώρο:

«Πρόκειται για σχέδιο-τανάλια. Τι θέλω να πω; Θα χτυπήσουνε από δύο μεριές, ταυτόχρονα. Έτσι που να σφηνώσουνε την Χρυσή Αυγή. Χτυπήματα παράλληλα από δεξιά, κι από αριστερά. Από δεξιά, θα βγαίνουνε πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής, άτομα που θα παριστάνουνε τους «εθνικιστές» κλπ., και θα κατηγορούνε τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την ηγετική ομάδα του κόμματος -Η. Κασιδιάρη, Γ. Λαγό, Η. Παναγιώταρο κλπ.- ότι πρώτον συμβιβάστηκε και δεν κάνει ακτιβιστικό αγώνα και δεύτερο πως στο παρελθόν υπήρξε όντως «εγκληματική οργάνωση» και έχει την φωλιά της λερωμένη. Έτσι, η Χρυσή Αυγή θα απαξιώνεται στα μάτια των Εθνικιστών. Από αριστερά, θα υπάρχουν καταγγελίες για πάρε δώσε της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο, για να βοηθούν την κυβέρνηση υπογείως και να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης στην δίκη τους. Με τον τρόπο αυτό, ήδη μιλάνε για «Καμμένη Χρυσή Αυγή», υπονοώντας συμμαχία συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου με την Χρυσή Αυγή και απαξιώνοντας και από αυτή την μεριά το κόμμα στους Εθνικιστές και Πατριώτες».

xryshaygh.com



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *