ροή ειδήσεων

Σάλος με Περιφερειακό Διευθυντή του υπουργείου Παιδείας: Ο Χριστός ήταν πρόσφυγας!


Τεράστια αναστάτωση έχει προκαλέσει το «Χριστουγεννιάτικο μήνυμα» που απέστειλε ο Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας του υπουργείου Παιδείας, με το οποίο επιχειρείται να γίνει σύνδεση του Ιησού Χριστού με το σημερινό προσφυγικό πρόβλημα.

Το μήνυμα που εστάλη από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/ΒΑΘΜΙΑΣ και Β/ΒΑΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας προς τις κατά τόπους διευθύνσεις έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία δεν είναι και οι καλύτερες…

Στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου, είναι για ευχές Χριστουγέννων προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολικών μονάδων από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευση Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο περιφερειάρχης Εκπαίδευσης χρησιμοποιεί τον όρο πρόσφυγας για τον Χριστό και τον ταυτίζει με τους σημερινούς πρόσφυγες προκειμένου να περάσει το συναίσθημα της αλληλεγγύης.

Μάλιστα το συγκεκριμένο μήνυμα εστάλη σε όλα τα σχολεία για να διαβαστεί.

Ναι, ο Χριστός εκδιώχθηκε πολλές φορές. Βασανίστηκε μέχρι να φτάσει στη λύτρωση και να μεταφέρει το μήνυμα αυτό στους λαούς του κόσμου. Αυτό είναι και το πανανθρώπινο μήνυμα που έστειλε.




Αυτό όμως έχει τεράστιες διαφορές και απέχει έτη φωτός από την εικόνα και την πολιτική χροιά που προσπαθούν να του αποδώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το επίμαχο σημείο του μηνύματος



Διαβάστε εδώ ολόκληρο το μήνυμα



ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *