ροή ειδήσεων

Έρχεται ο λογαριασμός...


Το κράτος - συμμορία του Ερντογάν έχει τεράστια προβλήματα, τρώγονται σαν σκυλιά
και ζητώ συγγνώμη από το ευγενές γένος των σκύλων για την παρομοίωση. Ισλαμοφασίστες και πρωτοναζί κεμαλικοί συμφωνούν σε ένα πράγμα: στο μίσος και στον επεκτατισμό εναντίον των Ελλήνων. Ο Κιλιζντάρογλου, ο πρόεδρος του κόμματος του δασκάλου του Μουσολίνι και του Χίτλερ ζήτησε κι αυτός 18 νησιά, μετά τα αλλεπάλληλα παραληρήματα του σαλεμένου σουλτάνου.

Ή Τουρκία, κληρονόμος της ληστρικής κληρονομιάς του Ερτογρούλ, λειτουργεί ως αρπακτικό και επιτίθεται στα πιο αδύναμα θηράματα.

Ή Άγκυρα λοιπόν θεωρεί την κρίση μας ευκαιρία της.

Δεν φταίνε όμως μόνον αυτοί. Έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης και οι δικές μας ηγεσίες για την αποθράσσυνση των γενοκτόνων των Χριστιανών της Μικράς Ασίας, των σημερινών φονιάδων των Κούρδων και συνεργατών του Ισλαμικού Κράτους.

Κορυφαίο παράδειγμα της παραλιακής και εκ του αποτελέσματος προφορικής συμπεριφοράς των κομμάτων, είναι η Θράκη.

Εκεί συνέβη κάτι πρωτοφανές. Μαζική παραβίαση των δικαιωμάτων μειονοτικών ομάδων, των Πινάκων και των μουσουλμάνων αθιγγάνων, τους οποίους επιτρέψαμε να εκτουρκίζει ή Άγκυρα μέσα στην επικράτεια μας.

Δεν υπάρχει δε αθλιωδέστερη εικόνα από τους εκπροσώπους των ελληνικών κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, που μόλις σουρουπώσει, μπαίνουν από την πλαϊνή πόρτα στην φιδοφωλιά που υποδύεται το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή, για να συνδιαλαγούν με τον πρόξενο, να ζητήσουν υποψηφίους για τους συνδυασμούς τους. Έχει δε συμβεί, μου το ανέφερε σοβαρός άνθρωπος, να ζητηθεί από Χριστιανούς υποψηφίους να παραιτηθούν, διότι οι Μουσουλμάνοι τους θεωρούν πολύ.. πατριώτες Έλληνες και είναι αποδεκτοί. Έτσι τα κόμματα, σε συνεννόηση πάντα με τον πρόξενο, αναζητούν Χριστιανούς υποψηφίους χαλαρότερων πατριωτικών φρονημάτων, ενώ οι Μουσουλμάνοι που συμμετέχουν στους συνδυασμούς, εγκρίνονται ή ακόμη και δίνονται από το Προξενείο.

Επίσης είναι τεράστια η οικονομική κι επιχειρηματική διείσδυση της Τουρκίας στην περιοχή, ενώ μέγας και κάμποσος φέρεται να είναι ο γιος του Σαδίκ, που είχε την ατυχή συνάντηση με ένα τρακτέρ και πήγε να φάει πιλάφι στο υπερπέραν.
Στην ουσία λοιπόν μιλάμε για μία σιωπηρά αλλά έμπρακτη αναγνώριση συγκυριαρχία στην Θράκη, αφού κόμματα και εκλεγμένοι εκπρόσωποι πάνε και υποβάλλουν τα σέβη τους στον εκπρόσωπο του κράτους - συμμορία, του ζητούν έγκριση για αποφάσεις τους και υποθάλπουν την δράση όλου του συστήματος απόσχισης της Θράκης, που έχει στήσει ή Άγκυρα στην περιοχή με χρήμα, πράκτορες, μπράβους και κυρίως το κέντρο του τουρκικού σωβινισμού και της συμμοριακής του δράσης, του προξενείου, το οποίο πρέπει να κλείσει άμεσα και να ξεδοντιάσουμε με ατσάλινο χέρι όλο το τραμπούκικο σύστημα του, καθώς και τα ορφανά οικονομικής διείσδυσης στην περιοχή.

Ο τρόπος αντιμετώπισης της επιθετικότητας του τουρκικού ισλαμοφασισμού και της επιθετικότητας του είναι μόνον ένας και μας τον διδάσκει η Ιστορία και η λαϊκή σοφία: η βοϊδόπουτσα, ο κοινός λεγόμενος βούρδουλας.

Τίποτε άλλο δεν σέβονται οι Τούρκοι επεκτατιστές, μόνο την άτεγκτη δύναμη. Κάθε υποχώρηση την θεωρούν αδυναμία, δεν σέβονται καμμιά συμφωνία και τις δυτικές ευρωπαϊκές αξίες της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού της διαφορετικότητας, της δημοκρατίας, τα θεωρούν αδιάφορα σκουπίδια. Γι' αυτούς είμαστε απλά χώρος επέκτασης κι όποτε κι όπου μας βρουν μπόσικους, θα μας μαχαιρώσουν πισώπλατα και θα αρπάξουν ό,τι μπορούν. Ως ληστές πρωτοείδαν τη θάλασσα του Αιγαίου και την Θράκη, ως ληστές συμπεριφέρονται πάντα στο τέλος.

Οφείλουμε να τους εμπνεύσουμε και πάλι δέος. Κι αυτό απαιτεί ένα επίπεδο διακομματικής συνεννόησης, στο οποίο δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι εγκληματικοί διεθνιστές και οι μεσαιοχωρίτες γλείφτες του Σχεδίου Απαρτχάιντ - Ανάν για τους Έλληνες της Κύπρου.



Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr (Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *