ροή ειδήσεων

ΧΑΜΟΣ! Παπαδιά παράτησε τον παπά και τα έφτιαξε με... γυναίκα!

Να δει τα παιδιά του και να σιγουρευτεί ότι θα μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον.
Αυτό ζητά ένας 41χρονος ιερέας από τη Βόρεια Ελλάδα που μετά από μια κρίση στο γάμο του, όχι μόνο πήρε διαζύγιο, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τα τρία παιδιά του.

ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ

Το πρόβλημα στην οικογένεια του ιερέα, κορυφώθηκε το καλοκαίρι του 2015. Ήταν τότε που η 32χρονη πρεσβυτέρα έφυγε από την χώρα με την πρόθεση ότι θα επισκεφτεί την μητέρα της, προερχόμενη η ίδια από οικογένεια ομογενών σε ευρωπαϊκή πόλη, κάθε καλοκαίρι έκανε αυτό το ταξίδι με τα τρία της παιδιά. Όμως αυτή τη φορά δεν επέστρεψε…

Η νύφη του ιερέα που μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» είπε πως «τα παιδιά έφυγαν με βίαιο τρόπο και αναγκάστηκαν να ζήσουν σε ξένο κράτος μακριά από τις συνήθειες, τους φίλους τους και από τον πατέρα τους. Πήγαν βίαια σε ένα κράτος, χωρίς να ξέρουν τη γλώσσα και χωρίς να ενημερωθεί το σχολείο τους στην Ελλάδα».

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ, Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου 10 χρόνια σε μια επίσκεψη της νεαρής τότε κοπέλας στην πόλη του μετέπειτα ιερέα, προκειμένου να επισκεφτεί μακρινούς συγγενείς. Ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή και πολύ σύντομα παντρεύτηκαν. Όλα πήγαιναν καλά για την οικογένεια που μόλις είχε δημιουργηθεί στην μικρή πόλη της Βόρειας Ελλάδας. Μέχρι πριν από 5 χρόνια, όταν με συγκατάθεση της συζύγου του αποφάσισε να χειροτονηθεί. Αυτή η απόφαση που, όπως λένε συγγενείς ήταν κοινή, οδήγησε στην αλλαγή συμπεριφοράς της νεαρής πρεσβυτέρας.

Η παπαδιά άρχισε να βγαίνει, να ξενυχτά και να γυρνάει ξημερώματα, όπως είπε στην εκπομπή, η νύφη του ιερέα. Όλα αυτά όμως έκαναν κακό στην κλειστή κοινωνία, σχολιαζόταν από τους περίοικους, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια αναστάτωση στο γάμο του ζευγαριού.

Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Η κρίση στο γάμο του ζευγαριού κορυφώθηκε τα δύο τελευταία χρόνια, τότε, που όπως λένε οι συγγενείς, η παπαδιά άρχισε να κάνει παρέα με μια άλλη γυναίκα από την πόλη, συνάπτοντας μαζί της ερωτική σχέση.

Παρά το μεγάλο σούσουρο, οι συγγενείς του ιερέα κάνουν έκκληση στην παπαδιά να επιστρέψουν τα τρία παιδιά στην πόλη που μεγάλωσαν, να αποκατασταθεί η επικοινωνία με τον πατέρα.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΠΑΔΙΑ

Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει που είναι η πρεσβυτέρα, η οποία κρατά μυστικά τα στοιχεία επικοινωνίας της.

Η παπαδιά έχει κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα. Έχει την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών, ενώ η πλευρά του ιερέα έχει ασκήσει αγωγή που θα εκδικαστεί στις 18 Μαΐου!

Ο ιερέας έχει να δει τα παιδιά του από τον Ιούλιο του 2015.

Σημειώνουμε ότι τα στοιχεία του ιερέα και της παπαδιάς δεν δημοσιοποιήθηκαν για ευνόητους λόγους….

Πηγή: Alldaynews.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *