ροή ειδήσεων

Μ.Γκιουκτσέκ:Ο πρόεδρος της αντιπάλου του Ολυμπιακού που... θέλει όλα τα νησιά μας


Εκτός από τα ινία της ομάδας, o Μελίχ Γκιουκτσέκ, είναι δήμαρχος στην Άγκυρα και στενός φίλος του Ερντογάν.



Ο Ολυμπιακός την Δευτέρα κληρώθηκε με την τουρκική Οσμάνλισπορ στη φάση των «32» του Europa League, εκτός όμως από το ενδιαφέρον που παρουσιάζει στο αγωνιστικό κομμάτι η αναμέτρηση αυτή, όπως φαίνεται παίρνει και πολιτικές διαστάσεις.

Ο λόγος, ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας «Οσμάνλισπορ», Μελίχ Γκιουκτσέκ, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό για τις προκλητικές του δηλώσεις, δήμαρχος της Άγκυρας, αλλά και στενός φίλος του Τούρκου προέδρου Ερντογάν.



Ο Μελίχ Γκιουκτσέκ εκλέγεται δήμαρχος στην Άγκυρα από το 1994. Το 2011 ίδρυσε την «Οσμάνλισπορ» που σημαίνει Οθωμανική Αθλητική Ένωση. Ουσιαστικά ο Γκιουκτσέκ
επανίδρυσε την ιστορική ομάδα της Άγκυρας Ανκαραγκιουτζου και ως λάτρης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και νοσταλγός του ένδοξου παρελθόντος της αποφάσισε να της δώσει το όνομα Οσμάνλισπορ.


Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Γκιουκτσέκ, γνωστός για τις κατά καιρούς προκλητικές θέσεις του, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter έναν χάρτη στον οποίο εμφανίζονταν όλα τα ελληνικά νησιά, από τη Θάσο μέχρι την Κρήτη και τα Κύθηρα και την Αίγινα μέχρι τη Ρόδο και τη Λέσβο, ως πρώην τουρκικά. Τα οποία, όπως υποστήριξε περιήλθαν στην Ελληνική Δημοκρατία με τη Συνθήκη της Λωζάννης.



Ο ίδιος είχε γράψει πάνω από τον χάρτη: «Εξαιτίας της Συνθήκης της Λωζάννης, τα μπλε νησιά που φαίνονται παρακάτω δόθηκαν στην Ελλάδα… Μην ξεχνάτε πως κάποιοι χαρακτηρίζουν τη Λωζάννη νίκη…».


από το protothema.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *