ροή ειδήσεων

Ναυάγησαν οι συζητήσεις για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ


Επισημοποιείται πλέον το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τη Socar για την ιδιωτικοποίηση του 66% του ΔΕΣΦΑ, με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που μιλά για ολοκλήρωση των συζητήσεων, βάζοντας τέλος σε μια διαδικασία που κράτησε περισσότερα από τριάμισι χρόνια για να καταλήξει άγονη.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν χωρίς να υπάρξει συμφωνία και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να ανανεωθεί η ισχύς της εγγυητικής επιστολής της Socar η οποία έληξε σήμερα, 30 Νοεμβρίου.
υζητήσεις των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν χωρίς να υπάρξει συμφωνία και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να ανανεωθεί η ισχύς της εγγυητικής επιστολής της Socar η οποία έληξε σήμερα, 30 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα αποφασίσει συλλογικά τα επόμενα βήματα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η αποκρατικοποίηση της εταιρίας αποτελεί και μνημονιακή υποχρέωση. Δεν αποκλείεται δηλαδή η προκήρυξη νέου διαγωνισμού, καθώς στο πλαίσιο της προηγούμενης διαδικασίας είχαν ήδη εμφανιστεί ευρωπαϊκές εταιρίες με έντονο ενδιαφέρον για τον ΔΕΣΦΑ.

Πηγή: Alpha




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *