ροή ειδήσεων

Ζόρια του Τούρκου ΥΠΑΜ για τις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Καμμένου!

Ζόρια πρέπει να τραβάει ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας αφού μετά την επίσκεψη του ΥΕΘΑ Καμμένου στα ΕλληνοΑλβανικά Σύνορα και την Επιθεώρηση των Δυνάμεων σε Καστελόριζο και Έβρο ,ο ΥΕΘΑ έκανε δήλωση ότι είναι Υπερήφανος που ηγείται των Ελληνικών Δυνάμεων !

Οι Τούρκοι που δυστυχώς τους είχαμε συνηθίσει πάντα να υποχωρούμε, δεν το χώνεψαν και άρχισαν τις απειλές και αφού και αυτές δεν πέρασαν ,το έριξαν στις δηλώσεις !!!

Δεν πειράζει Μεμέτ Αφέντη μ’ για το ζόρι υπάρχει και το ζορέξ…Ελπίζουμε μόνο τα Ελληνικά ΜΜΕ να μην δώσουν πάλι τις συμβουλές τους για …Σοβαρότητα απο το Ελληνικό ΥΠΕΘΑ!

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας αναφέρθηκαν τα κάτωθι!

«Καταδικάζουμε με σθεναρό τρόπο τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας για τις νέες του δηλώσεις που στερούνται ευγένειας, αντίληψης και υπευθυνότητας και του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς σε βάρος της χώρας μας.

Σε μια περίοδο κατά την οποία προσπαθούμε να κάνουμε εποικοδομητική συνεργασία σε αρκετά διμερή και περιφερειακά θέματα, οι ανεύθυνες δηλώσεις του προαναφερθέντα σχετικά με την χώρα μας, έχουν χαρακτήρα προβοκάτσιας και έχουν στόχο να καταστρέψουν τις εν λόγω προσπάθειες.

Εμείς περιμένουμε από την Ελλάδα, αντί για τέτοιες ανεύθυνες δηλώσεις, να κάνει συγκεκριμένα βήματα που θα ενισχύσουν την συνεργασία και την κοινή αντίληψη».

Ο Έλληνας υπουργός είχε διαστρεβλώσει και τις δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας:

«Αν θέλουν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Συνθήκη των Σεβρών»…Αυτό δεν είναι το πρώτο σκάνδαλο του Έλληνα υπουργού ,λένε οι Τούρκοι της Άμυνας

Ο Καμμένος έχει κατά καιρούς πει λόγια σχετικά με το Κυπριακό και τον Πρόεδρο Ερντογάν που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και το Υπουργείο Εξωτερικών τον έχει προειδοποιήσει αρκετές φορές.

«Καλούμε για άλλη μια φορά τον Καμμένο, ενεργώντας με κρατική υπευθυνότητα και σοβαρότητα από δω και πέρα να επιφυλαχθεί παρόμοιων δηλώσεων και ενεργειών»!

Σχόλιο :Τι μας λένε τώρα οι Τούρκοι …. Ενώ δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι Ελληνόφωνοι που συνιστούν …ψυχραιμία !!




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *