ροή ειδήσεων

Λεβέντης: Ο δημόσιος υπάλληλος που δεν δουλεύει είναι δημόσιος κίνδυνος


«ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ»

«Ένα 30% των υπαλλήλων στο δημόσιο, κατ’ εμέ δεν δουλεύει καθόλου. Να γίνει μια μελέτη, εάν δεν δουλεύει δεν είναι δημόσιος υπάλληλος είναι δημόσιος κίνδυνος ένας που είναι αργόμισθος», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Τον αργόμισθο τον λέτε εργαζόμενο;», πρόσθεσε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Μη λαμβανομένων μέτρων, μπαίνουμε σε καθεστώς Βουλγαρίας, όπου μισθοί και συντάξεις θα κόβονται αυτόματα», σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρότεινε να τεθούν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για τις υψηλές συντάξεις.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι ζήτησε να μειωθούν στο μισό οι μισθοί και οι συντάξεις των βουλευτών και η αντίδραση «στη Βουλή, από κάτω, ήταν να με μουτζώνουν».

Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζήτησε να δώσουν εκτάκτως 200 ευρώ όσοι λαμβάνουν μισθό και σύνταξη άνω των 1.500 ευρώ για να ενισχυθεί η άμυνα της χώρας.

«Θα έπαιρνε την άδεια είμαι σίγουρος, διότι οι ξένοι δεν είναι κτήνη. Θέλω να πιστεύω ότι αφού υπήρξε περίσσευμα θα έπαιρνε την άδεια», πρόσθεσε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να πάει με τη Χρυσή Αυγή», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ και είπε: «Μα τι λέτε κ. Λεβέντη τώρα;».

«Συγγνώμη, φωτογραφηθήκατε στο Καστελόριζο. Με πήρε εμένα ο Καμμένος να πάω, του λέω ποια κόμματα θα είναι και μου απάντησε, εμείς και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μου έκρυψε τη Χρυσή Αυγή και κόντευα να πάω» σημείωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή αυγή είναι όσο η μέρα με τη νύχτα», συνέχισε ο Νίκος Συρμαλένιος.

«Τότε διώξτε τον Παρασκευόπουλο και τον Τσιρώνη», είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Αν η χώρα καταστραφεί οι υπεύθυνοι μπορεί να πάνε και φυλακή»

«Έχουν γίνει πολλά εγκλήματα στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια. Όλες οι κυβερνήσεις ήταν αναξιόπιστες. Και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Σαμαράς και ο Τσίπρας κορόιδευαν τους ξένους, πέρναγαν στη Βουλή κάποιους νόμους και έμεναν μόνο στη Βουλή», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι «το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θεωρεί ότι έχει μπροστά του μια χώρα σοβαρή που τηρεί το λόγο της. Ποιον λόγο τηρήσαμε εμείς;».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε: «Για αυτό φωνάζω εγώ να πέσει ο Τσίπρας, για να έρθει μια κυβέρνηση 250 εδρών να προσελκύσει επενδύσεις» σημειώνοντας:

«Δεν θα περιμένω εγώ να έρθει η διάθεση στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα. Έχουν τις ευθύνες τους. Αν η χώρα καταστραφεί ακόμη και τη φυλακή θα αντιμετωπίσουν οι κύριοι».

Ο Βασίλης Λεβέντης εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση για τους χειρισμούς του Πρωθυπουργού στο θέμα του έκτακτου βοηθήματος στους συνταξιούχους.

«Δεν έπρεπε να αυθαιρετεί η κυβέρνηση, πάμε μαζί σε ένα πρόγραμμα, γιατί να το κρύψει από τους ξένους και να το κάνει μόνος του, τσαμπουκάς είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός; Αφού είμαστε σε δανεικά, σε ένα κύκλο υποτέλειας τι θέλει να κάνει τον μάγκα ο Τσίπρας;» σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Κόντρα στον «αέρα» μεταξύ Λεβέντη – Σοφιανού

Από εκεί και πέρα, κόντρα ξέσπασε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανάμεσα στο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, τον Νίκο Σοφιανό και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη με αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις διαπραγματεύσεις.

«Τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε πολιτικοί λαγοί αντιδραστικών μέτρων και μνημονίων κ. Λεβέντη. Εμείς μιλάμε πολιτικά ενώ ο ρόλος σας είναι συγκεκριμένος», είπε ο Νίκος Σοφιανός απευθυνόμενος στον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος αντέδρασε λέγοντας: «Ντροπή σας. Θα τον δούμε τον ρόλο του καθενός».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *