ροή ειδήσεων

Ανακοινώθηκαν εκλογές στην Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ


Με απόλυτη επιτυχία, στέφθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου με θέμα «ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» το Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στη Ρόδο.


Η εκδήλωση είχε ως κεντρικό στόχο την ενημέρωση των Συναδέλφων Στρατιωτικών γύρω από τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, την παρουσίαση δράσεων της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., την απόφαση Ίδρυσης της και την νομική υπόσταση αυτής καιτις διαδικασίες για τις αρχαιρεσίες που πρέπει να γίνουν για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε.Σ.



Στην εκδήλωση παρ' ευρέθην και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Δωδεκανήσου κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος ν. Δωδεκανήσου κ Ιωάννης Χατζηκυριάκος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ν. Δωδεκανήσου κ. Ευστάθιος Σαμαράς, επίσης έλαβε μέρος μέσω Skype ο Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής (Ε.Σ.ΠΕ.Α.), Λγος (ΠΒ) Χρίστος Μαστρογιαννάκης.











Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, κ. Αθανάσιος Μακρής, αφού καλωσόρισε τους Συναδέλφους Στρατιωτικούς και απεύθυνε τον ευχαριστήριο χαιρετισμό στους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στην μεγάλη απήχηση και συλλογή υπογραφών των ιδρυτικών μελών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ανέλυσε εκτενώς τις αρχές και σκοπούς ίδρυσης της Ενώσεως, την ήδη προσέγγιση με πολλούς τοπικούς παράγοντες καθώς και τις επισκέψεις και εντυπώσεις από την γνωριμία με τους Συναδέλφους στα Μικρονήσια, επισήμανε επίσης στο ακροατήριο, την επιστολή συνάντησης που έχει επιχειρήσει η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή με τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς και όπου ευελπιστεί να γίνει στον μέλλον δεκτή.





Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος ν. Δωδεκανήσου κ Ιωάννης Χατζηκυριάκος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Δωδεκανήσου κ. Ευστάθιος Σαμαράς ευχαρίστησαν την Διοικούσα Επιτροπή για την πρόσκληση καθώς είναι ιδιαίτερη τιμή για αυτούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τονίστηκε ότι θα είναι αρωγοί στις προσπάθειες της ενώσεως με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί για την επίτευξη των σκοπών της με απόλυτη επιτυχία, ανέδειξαν τα κοινά προβλήματα που έχουμε ως ένστολοι πολίτες και ότι ο ρόλος των σωματείων είναι να συνδράμει μέσα από την συλλογικότητα για να αναδεικνύονται και να επιλύονται τα όποια προβλήματα του προσωπικού.


Το ενδιαφέρον της εκδήλωσης κορυφώθηκε στην ομιλία του Γεν. Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και Προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής (Ε.Σ.ΠΕ.Α.), Λγο (ΠΒ) Χρίστου Μαστρογιαννάκη μέσω skype, διάρκειας 75΄λεπτων οπού απεύθυνε τον ευχαριστήριο χαιρετισμό και χαιρέτησε την διοικούσα επιτροπή για την άψογη διοργάνωση, ο κ. Μαστρογιαννάκης τοποθετήθηκε αναλυτικώς σε όλα τα θέματα που αφορούν το προσωπικό και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων κατά τη συζήτηση με το πάνελ.







Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ γνωστοποιεί στα μέλη της και συναδέλφους ότι, από την παρούσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση εκλέχθηκε και ορίσθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζει το εγκεκριμένο καταστατικό από το Ειρηνοδικείο Ρόδου με την απόφαση υπ' αρίθμ: 189/2016, η τριμελής Εφορευτική Επιτροπή που αποτελείται από τους, Επ.Οπ Λχια (ΤΘ) Γιαπιτζόγλου Γεώργιο, Επ.Οπ Λχια (ΠΖ) Γαλάνη Κωνσταντίνο και Επ.Οπ Λχια (ΠΒ) Κουκουμάτη Δημήτριο και αποφασίστηκε:


α) Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του ΔΣ, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων για το Πανελλήνιο Συνέδριο των αντιπροσώπων της Π.Ο.Ε.Σ.


β) Η ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής εκλογών.


Με νεότερη ανακοίνωση που θα εκδώσει η Εφορευτική Επιτροπή στις επόμενες ημέρες, θα ενημερωθείτε για όλες τις διαδικαστικές πράξεις για τις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν.









Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, εύχεται καλό έργο στην Εφορευτική Επιτροπή και ευχαριστεί θερμά, όλους τους Συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση. Επίσης ευχαριστεί θερμά, τον Γεν. Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Σ. και Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Α. κ. Χρίστο Μαστρογιαννάκη για την παρέμβαση του μέσω skype, όπου δέχθηκε και απάντησε σε πλήθος ερωτημάτων από τους Συναδέλφους. Τους Προέδρους, της Ε.ΑΣ.Υ. ν. Δωδεκανήσου κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκη, της Ε.Υ.Π.Σ. ν. Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Χατζηκυριάκο και της Ε.Π.Λ.Σ. ν. Δωδεκανήσου κ. Ευστάθιο Σαμαρά, που χαιρέτισαν την εκδήλωση και μας έδωσαν πολύτιμες και χρήσιμες συμβουλές μέσα από την δική τους εμπειρία και λειτουργία των σωματείων τους. Τέλος, ευχαριστεί θερμότατα τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Πάππου, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την χορήγηση της Αιθούσης του Επιμελητηρίου.

https://espeerodou.blogspot.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *