ροή ειδήσεων

Σοκ: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε εννιάχρονο κοριτσάκι


Τρομακτικές διαστάσεις έχουν αρχίσει να παίρνουν οι υποθέσεις ασέλγειας αδίστακτων σάτυρων σε βάρος μικρών παιδιών ενώ σοκ προκαλεί το νέο φρικιαστικό κρούσμα στη Μεσσηνία, όπου πατριός και παππούς ασέλγησαν σε κοριτσάκι μόλις 9 ετών.

Το περιστατικό, που αποκαλύφθηκε μόλις χθες, διαδραματίσθηκε στους σκοτεινούς τοίχους ενός σπιτιού το 2010. Χρειάσθηκαν, όμως, έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και οι κατηγορούμενοι να οδηγηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει και έχει επιβεβαιώσει το κορίτσι, που τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 10 έτη, πατριός και παππούς για περίπου ένα χρόνο το υπέβαλαν επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις.

Στο ίδιο σπίτι το κοριτσάκι ζούσε και η μητέρα του παιδιού, από την οποία το 2011 αφαιρέθηκε η επιμέλεια και πλέον μεγαλώνει με τη μεγαλύτερη αδελφή του.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους στον ανακριτή, που διέταξε την προφυλάκιση του 60χρονου και την επιβολή περιοριστικών όρων στον 85χρονο, λόγω προχωρημένης ηλικίας.

Να σημειωθεί ότι πριν από 10 ημέρες είχε σημειωθεί άλλο ένα σοβαρό περιστατικό σε βάρος ανήλικου παιδιού και, μάλιστα, από τον ίδιο του τον πατέρα.

Και ο συγκεκριμένος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίσθηκε, ενώ αυτή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2012.

Έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του 41χρονου για ασελγείς πράξεις σε βάρος του τότε 6χρονου γιου τους, διατάχθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας προκαταρκτική εξέταση.

Κατά τη διάρκεια αυτής το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχιάτρους, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της μητέρας για τον ίδιο του τον πατέρα.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *