ροή ειδήσεων

Ληστεία με Καλάσνικοφ στην αλλαντοβιομηχανία «Υφαντής»


Πυροβόλησαν το γιο και τον αδελφό του επιχειρηματία

Δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της ληστείας με καλάσνικοφ που σημειώθηκε το μεσημέρι στο λογιστήριο του εργοστασίου «Υφαντής αλλαντικά» στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά από τέσσερις οπλισμένους με Καλάσνικοφ κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τραυματίες είναι ο αδελφός και ο γιος του επιχειρηματία, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες, μπήκαν μπροστά για να γλιτώσουν τους εργαζόμενους στο λογιστήριο από τα πυρά των ληστών.

Οι ληστές στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν εναντίον περιπολικού που μόλις είχε φτάσει στο σημείο.

Οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν παρά την καταδίωξή τους από 2 μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και ακόμη 4 αστυνομικούς.

Το μαύρο BMW στο οποίο επέβαιναν οι επικίνδυνοι κακοποιοί εντοπίσθηκε στο τέρμα της οδού Λαΐου στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού έκαψαν το όχημα, επιβιβάστηκαν σε άλλο ΙΧ, ένα ασημί Audi με το οποίο διέφυγαν από το σημείο.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται, αυτή την ώρα, έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών. Ακόμη δεν είναι γνωστό αν οι ληστές κατάφεραν να αφαιρέσουν χρήματα από το ταμείο της επιχείρησης.
Βρέθηκε και το δεύτερο αυτοκίνητο


Δεύτερο καμένο αυτοκίνητο, το οποίο πιθανολογείται ότι ήταν των ένοπλων που διέπραξαν την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά, βρέθηκε πριν από λίγο στο Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για ένα ΙΧ μάρκας «Audi», το οποίο εντοπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που καταδίωκαν τους δράστες, στην οδό Αγίου Γεωργίου, που οδηγεί στην Χασιά.

Σημειώνεται ότι μετά την ληστεία, οι δράστες πυρπόλησαν το πρώτο όχημα διαφυγής, μάρκας BMW, στην συμβολή των οδών Λαΐου και Κρέοντος στην Κηφισιά και επιβιβάστηκαν στο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και τους καταδίωξαν, αλλά μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατάφεραν να διαφύγουν.

Αυτή την ώρα γίνονται εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Σε 50.000 ευρώ ανέρχεται η «λεία»

Σε 50.000 ευρώ ανέρχεται η λεία των τεσσάρων ενόπλων που διέπραξαν την αιματηρή ληστεία στα γραφεία της εταιρείας αλλαντικών «Υφαντής».

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του νομικου συμβούλου της εταιρείας, Αλέξη Κούγια, στην οποία αναφέρεται επίσης ότι οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους ληστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Υπό την ιδιότητα του νομικού συμβούλου της εταιρείας επεξεργασίας αλλαντικών και κρέατος «Α & Χ ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΕΒΕ» επιθυμώ να κάνω την εξής δήλωση:

Σήμερα, περί ώρα 15.00, τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΥΦΑΝΤΗΣ στην Κηφισιά και, αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, διέπραξαν το αδίκημα της ένοπλης ληστείας.

Κατά τη διάπραξη της ένοπλης ληστείας πυροβόλησαν με σκοπό τη διάπραξη ανθρωποκτονίας εις βάρος του ιδρυτού και προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, Αλεξίου Υφαντή, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, κατά του αντιπροέδρου της εταιρείας και αδελφού του ιδρυτού, Χαράλαμπου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε δύο σφαίρες στα πόδια, και κατά του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας και υιού του ιδρυτού, Κωνσταντίνου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε μια σφαίρα στο αριστερό πόδι.

Οι τραυματίες ευρίσκονται εκτός κινδύνου.

Η λεία των ληστών ήταν 50.000 ευρώ.

Η διάπραξη των εγκλημάτων βιντεοσκοπήθηκε από τις κάμερες ασφαλείας και όλο το υλικό της βιντεοσκοπήσεως έχει παραδοθεί στο αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί και την αστυνομική προανάκριση.Οι δράστες καταζητούνται».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *