ροή ειδήσεων

Προσοχή: Κυκλοφορούν απάτες στο διαδίκτυο για έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια


Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, όμως μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τους ανυποψίαστους πολίτες. Δείτε πώς…

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτινές ημέρες, ο κόσμος ψάχνει αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψει κάπου όμορφα. Δυστυχώς, κάποιοι απατεώνες έχουν στήσει παγίδες και προσπαθούν να εκμεταλλευθούν όσους ανυποψίαστους ψάχνουν για καλές προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων.

Έτσι, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κουπόνια που υποτίθεται ότι προσφέρουν έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια διαφόρων γνωστών εταιρειών, χωρίς οι τελευταίες να έχουν κάποια ενημέρωση για το θέμα.

Αν πέσετε στην παγίδα και αγοράσετε κάποιο από τα εν λόγω κουπόνια, στην καλύτερη περίπτωση θα σας πουλήσουν τα αεροπορικά εισιτήρια σε ακριβότερες τιμές από αυτές που θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας, ή σε οποιοδήποτε online ταξιδιωτικό πρακτορείο. Στη χειρότερη περίπτωση, ίσως περιμένετε μάταια «να σας αποσταλούν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια σε λίγες ημέρες» και ξεμείνετε στο τέλος χωρίς εισιτήρια και χωρίς χρήματα.

Αν έχετε πέσει θύματα απάτης, επικοινωνήστε άμεσα με την αεροπορική εταιρεία που υποτίθεται ότι αφορά το κουπόνι, καταγγείλετε το γεγονός και ζητήστε να σας καθοδηγήσουν για το που αλλού πρέπει να απευθυνθείτε. Προσπαθήστε να είστε υποψιασμένοι κάθε φορά που σας προσφέρουν κάτι πολύ φθηνά.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *