ροή ειδήσεων

Ευχαριστήσε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η ΕΠΣ Δωδεκανήσου


Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου ευχαρίστησε τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
για την οικονομική στήριξή τους στον νεαρό τερματοφύλακα της «Δήμητρας Δαματριάς», Ευάγγελο Πηδιάκη, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.



Η ευχαριστήρια επιστολή προς την ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αξιότιμοι κύριοι,



Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας, για την έμπρακτη στήριξή σας, να ενισχύσετε οικονομικά με το χρηματικό ποσό των 5.000€ τον Ποδοσφαιριστή του Σωματείου της Δύναμης μας «Δήμητρα Δαματριάς», Ευάγγελο Πηδιάκη.



Η χειρονομία σας αυτή μας συγκινεί ιδιαιτέρως και μας δίνει το κουράγιο, εμάς που ασχολούμαστε με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Πιστεύουμε ότι σε ένα απλό χαρτί δεν μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως την ΠΑΕ ΑΕΚ.



Ελπίζουμε ότι θα αποτελέσετε παράδειγμα για όλους, προκειμένου να εκφράσουν και αυτοί τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους. Ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς μας και στο μέλλον, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη.



Η ευχαριστήρια επιστολή προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Αξιότιμοι κύριοι,

Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την αμέριστη συμπαράστασή σας να ενισχύσετε οικονομικά με μέρος των εσόδων του αγώνα στις 7/1, τον Ποδοσφαιριστή του Σωματείου της Δύναμης μας «Δήμητρα Δαματριάς», Ευάγγελο Πηδιάκη.



Ενέργειες σαν κι αυτή φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθησία που έχετε απέναντι στους συμπολίτες μας και μας δίνετε το κουράγιο, εμάς που ασχολούμαστε με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται πόσο μεγάλη Ομάδα είστε.



Ταυτόχρονα οι ενέργειες αυτές αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο. Ελπίζουμε να βρουν μιμητές σε όλους τους χώρους και σε όλους τους πολίτες της τοπικής μας κοινωνίας.



Αυτές τις στιγμές είμαστε όλοι ΠΑΟΚ. Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές».






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *