ροή ειδήσεων

Κανείς δεν περνάει εύκολα από το Βενετόκλειο


Διανύουμε τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, όμως η στοιχηματική δράση δεν σταματά σχεδόν ποτέ. Το ελληνικό πρωτάθλημα διανύει τη δωδέκατη αγωνιστική και η ΑΕΚ του Γιούρι Ζντοβτς δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα του Κολοσσού Ρόδου, που εσχάτως έχει σημειώσει δύο συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται σε ανοδική πορεία.



Η Ένωση βέβαια είναι καλύτερη ομάδα και καλείται να το αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ. Ο Βασιλειάδης είναι εκτός, λόγω τραυματισμού, αλλά πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι, θα υπερκεράσουν το χάντικαπ των εφτά πόντων. Διπλό με απόδοση 1,90 στην


Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών και λογικά θα συνεχίσει την αήττητη πορεία στην ελληνική λίγκα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα ξεκουράσει τον Βασίλη Σπανούλη, αφού ο αρχηγός δεν έχει ξεπεράσει τελείως τις ενοχλήσεις στο γόνατό του κι έτσι οι Αθηναίου και Τολιόπουλος αναμένεται να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη, γι’ αυτό θα επιλέξουμε τον άσο.

Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού η Νέα Υόρκη θα υποδεχθεί τη Βοστώνη, η οποία δεν έχει παίξει το μπάσκετ που πραγματικά μπορεί. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους μεταμορφώνονται προς το καλύτερο και πιστεύουμε πως σήμερα, θα πάρουν τη νίκη, που θα τους κρατήσει εντός της πρώτης πεντάδας στην ανατολική περιφέρεια.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *