ροή ειδήσεων

Στη Γαλλία προκάλεσε, στην Ελλάδα ορίστηκε!


Από το κακό στο χειρότερο οδηγεί τη διαιτησία το… μοντέλο της παράνομης ΚΕΔ,
αφού με βάση τον κανονισμό που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν είχαν δικαίωμα να γίνουν παράγοντες της διαιτησίας. Κάθε αγωνιστική και προκλήσεις…
Την προηγούμενη είχαν… κολλήσει με τους Καλογερόπουλο, Κομίνη, Παπαδόπουλο. Χθες, ενόψει των αγώνων της 14ης αγωνιστικής ανακάλυψαν ότι υπάρχει Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και τον όρισαν για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παίζει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αν και προκάλεσε με τα υπέρ του λάθη, τόσο στο ματς των «πρασίνων» στη Λιβαδειά όσο και στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το δίδυμο της ΚΕΔ «θυμήθηκε» τον Σιδηρόπουλο μετά το κορυφαίο του λάθος του στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Λουντογκόρετς 2-2, σε ένα ματς που οι Γάλλοι χρειάζονταν τη νίκη, αλλά με την ισοπαλία η Αρσεναλ βγήκε πρώτη στον Α’ όμιλο του Champions League. Στο 63’ το ματς ήταν 1-1 και ο διεθνής ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι και αποβολή του Πλαστούν, ο οποίος ανέκοψε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα των Βουλγάρων, μετά από σουτ του Ντι Μαρία. Μάταια οι Καβάνι και Ματουιντί προσπαθούσαν να του εξηγήσουν τι είχε συμβεί, ενώ ο Εμερι χτυπιόταν στον πάγκο.

Για το λάθος αυτό του Σιδηρόπουλου, που ντρόπιασε την ελληνική διαιτησία στο εξωτερικό, οι Γάλλοι οπαδοί ξέσπασαν στο twitter. Ο θόρυβος ήταν μεγάλος, καθώς προβλήθηκε αναλόγως από όλα τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Παρ’ όλα αυτά Τριτσώνης και Κουκουλάκης δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα. Ο Σιδηρόπουλος προέρχεται από λάθος στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0, δείχνει ότι είναι ντεφορμέ, όμως το δίδυμο της ΚΕΔ τού έδωσε… βραβείο και τον έβαλε σε αγώνα ομάδας που φέτος την ευνόησε προκλητικά σε προηγούμενα παιχνίδια.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 09/12/2016)




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *