ροή ειδήσεων

Την πρόκριση η Ρόδος μέσα στη Σαντορίνη


Την πρόκριση της στην 3η φάση του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής εξασφάλισε η Ρόδος,
η οποία επικράτησε με 1-0 του Πανθηραϊκού στην έδρα του, με 1-0 σε αγώνα για τον 4ο όμιλο.



Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής, προκρίθηκε η Ρόδος, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Ηλυσιακός – Ατσαλένιος. Στα του αγώνα το συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη, ήταν αυτό το οποίο παρότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς στο 14΄ με το πλασέ του Βολονάκη να καταλήγει άουτ.



Στο 25΄ τα «ελάφια» απείλησαν εκ νέου με το σουτ του Βολονάκη, να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των Κυκλαδιτών, οι οποίοι με την σειρά τους, απείλησαν την εστία του Ράτζα σε τρεις περιπτώσεις. Αρχικά στο 34΄ με το σουτ του Παπίτσα και εν συνεχεία στο 39΄ με το σουτ του Κορτσινίδη και στο 45΄ με την κεφαλιά του Γαρυφαλλόπουλου, τα οποία δεν είχαν το αποτέλεσμα που αυτοί θα ήθελαν, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.


Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο μέρος, το πέτυχαν οι Ροδίτες στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ με το πλασέ του Στάτη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη ανέβασε την απόδοση της και στο 71΄ έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, η κεφαλιά όμως του Μκρτσιάν πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Ράτζα, ενώ νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 63΄ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Περιάλη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ράτζα .

Η ομάδα της Σαντορίνης απείλησε εκ νέου τους Δωδεκανήσιους, στο 89΄ με το σουτ του Παπίτσα να περνά άουτ από τα καρέ των φιλοξενούμενων. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, εξέλιξη η οποία ήταν θετική για τους Ροδίτες, οι οποίοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης):Ζωντός, Κορτσινίδης, Τζωρμπατζάκης Μκρτσιάν, Δρόσος, Σαββίδης (46΄Μπακάλης), Κρίτσας, Συνολάκης (55΄Λαζαρίδης), Γαρυφαλλόπουλος (68΄ Περιάλης), Παπίτσας, Ζώνας .

ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Ράτζα, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Νικήτας, Κατσαμάκης, Στάτης, Δημητριάδης, Γανωτάκης (70΄ Ράφτης), Βολονάκης, Πατσιλής (55΄Τρέχας), Καρυοφύλλης (82΄ Κεχαγιόγλου)




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *