ροή ειδήσεων

Ιδού η Ρόδος ιδού και το... «Elakati»


Το καινούργιο «Elakati Luxury Boutique Hotel» μόλις απέκτησε και bar restaurant- αδερφάκι, με δυνατές υπογραφές στην κουζίνα και την μπάρα.

Με 11 διαφορετικά δωμάτια που το καθένα ακολουθεί το δικό του ξεχωριστό concept διακόσμησης, το adults only boutique ξενοδχείο «Elakati» άνοιξε πριν λίγους μήνες στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.




Όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά του, στόχος του είναι να επιτρέψει στον επισκέπτη να ξετυλίξει το δικό του νήμα εξερεύνησης του μεγάλου νησιού. Εξ'ου και κάθε δωμάτιο εμπνέεται διακοσμητικά από διαφορετικά στοιχεία της Ρόδου.





Πριν λίγες, εγκαινιάστηκε και το «Elakati Kitchen Bar» στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Την επιμέλεια της κουζίνας έχει ο γνωστός σεφ Κίμων Λίγδας, με προτάσεις όπως παντζαροσαλάτα απο διάφορες ποικιλίες παντζαριών, καρότο, πέστο καρυδιού, πορτοκάλι, άνθη και φύλλα καπουτσίνο, ένα Rib Eye με μους καπνιστής μελιτζάνας, βασιλομανίταρα, καρότα baby και σάλτσα αρωματισμένη με ελληνικό καφέ αλλά και ροφός σοτέ με πουρέ κίτρινης φακής αρωματισμένη με σαφράν, σταμναγκάθι, χοχλιούς θαλάσσης και σάλτσα απο πετρόψαρα.







Από την άλλη, το cocktail menu έχει την υπογραφή του Γιάννη Κοροβέση, με signature προτάσεις όπως το Mano a Mano με παλαιωμένο ρούμι, μπανάνα, καφέ και τόνκα, το Beta Remedy με τεκίλα Reposado και φρέσκο χυμό παντζαριού και το Perfidia με τζιν, λεμόνι, θυμάρι και Aperol.




Λοχαγού Φανουράκη 29, Ρόδος, 2241070688




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *