ροή ειδήσεων

Δέκα χρόνια λειτουργίας γιόρτασε η Euromedica Δωδεκανήσου


Με περισσότερους από 300 συνεργάτες, φίλους, εκπροσώπους όλων των Αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. - Euromedica Δωδεκανήσου στη Ρόδο, γιόρτασε τη 10η επέτειο της λειτουργίας της. Σε μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο χώρο υποδοχής της Κλινικής, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κλινικής, κ. Γεώργιος Πετρωνιάτης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Κλινικής, τους ιατρούς συνεργάτες και ιατρούς μετόχους, καθώς και τους πολίτες που εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια τη Euromedica Δωδεκανήσου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κλινικής, κ. Δημήτριος Ασημακίδηςαναφέρθηκε στη δέσμευση της Κλινικής να λειτουργεί υπεύθυνα ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Σταθερή προτεραιότητα της Κλινικής ήταν και παραμένει η διασφάλιση υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών υγείας. H Κλινική θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να πρωτοπορεί και να ενισχύει συνεχώς τις υπηρεσίες της. Σημειώνεται ότι η Κλινική διαθέτει πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 9001:2008 για όλες τις υπηρεσίες της Κλινικής (παροχή υπηρεσιών υγείας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας), καθώς και για τη διακομιδή ασθενών με τα ασθενοφόρα της.

Η Γενική Διευθύντρια της Κλινικής, κ. Χιονία Βασιλειάδου αναφέρθηκε στα βραβεία Κοινωνικής Προσφοράς και Υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού που παρέλαβε η Κλινική στα Healthcare Business Awards 2016 και στο πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές της Euromedica Δωδεκανήσου από τους πιο καταξιωμένους συναδέλφους του κλάδου των ιατρικών υπηρεσιών.

Ως ιδρυτικό μέλος του Συμβουλίου Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ, η Euromedica Δωδεκανήσου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού. Η Κλινική έχει συνάψει συμφωνίες με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και εταιρίες ιατρικής και ταξιδιωτικής βοήθειας στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, αυξάνοντας διαρκώς το μερίδιο της σε αυτές της αγορές.

H Euromedica Δωδεκανήσου υποστηρίζει ενεργά τις καινοτόμες προσπάθειες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου στους τομείς του ιατρικού και αθλητικού τουρισμού όπως και του τουρισμού τρίτης ηλικίας, με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου. Η Κλινική θα παραμείνει αρωγός όλων των προσπαθειών ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων τουρισμού, θεωρώντας πως η επιτυχημένη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μπορεί να οδηγήσει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου καθώς και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *