ροή ειδήσεων

Προσοχή απάτη! Μην καλείτε για MB στο 1990


Η Πυροσβεστική αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση καλώντας τους πολίτες να μην παίρνουν στο υποτιθέμενο “1990” για δωρεάν MB, γιατί απλά η γραμμή βγαίνει στο “199”


Μία κακόγουστη φάρσα και απάτη που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δήθεν καλώντας στο “1990” κερδίζετε δωρέαν 500 MB, έχει ρίξει το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει “1990” και μοιραία η γραμμή βγαίνει στο “199”, που όπως είναι γνωστό είναι το τηλεφωνικό κέντρο του της Πυροσβεστικής για όλη την Ελλάδα.



Σύμφωνα με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής το πρόβλημα αυτό ξεκίνησε από χθες και συνεχίζεται έως σήμερα με εκατοντάδες ταυτόχρονες κλήσεις γι αυτό τον λόγο απ' όλη την Ελλάδα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία της Πυροσβεστικής.

Για αυτόν τον λόγο από την Πυροσβεστική εξεδόθη και σχετική ανακοίνωση που καλεί τους πολίτες να τηλεφωνούν στο ανύπαρκτο βεβαίως αριθμό “1990”...

Ακολουθεί η ανακοίνωση: “ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ 1990. Η προτεινόμενη ως προσφορά που υπάρχει στα social media για δωρεάν 500 ΜΒ αποτελεί κακόβουλη ενέργεια...και παρακωλύεται σημαντικά η ορθή λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου του Πυροσβεστικού Σώματος & το πυροσβεστικό έργο γενικότερα”.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *