ροή ειδήσεων

Δύο ελληνικά στα κορυφαία resorts της Ευρώπης


Στο πλαίσιο των Readers' Choice Awards 2016 του διεθνούς κύρους
ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler, οι αναγνώστες του ανέδειξαν μετά από ψηφοφορία τα 25 κορυφαία resorts της Ευρώπης.

Ανάμεσά τους, συμπεριλαμβάνονται και δύο ελληνικά, που για ακόμη μία φορά μας κάνουν πολύ περήφανους.

Ξεχωρίζοντας μεταξύ άλλων για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν στους επισκέπτες τους, πρόκειται για resorts που κανείς μπορεί να αποκαλέσει ακόμα και «επίγειους παραδείσους».



Το ένα εκ των δύο εντοπίζεται στην ανερχόμενη Μεσσηνία, ενώ το δεύτερο στο πανέμορφο νησί της Κρήτης.

Στην 14η θέση, λοιπόν, διακρίθηκε το πολυτελές Blue Palace Resort & Spa, μία από τις κορυφαίες προτάσεις διαμονής στην Ελούντα της Κρήτης.

Συνδυάζοντας πολυτελή καταλύματα, με ένα άκρως ατμοσφαιρικό και πλήρως εξοπλισμένο spa αλλά και κουζίνα υψηλών προδιαγραφών, που μάλιστα είναι βραβευμένη, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Conde Nast Traveler.



Οι κομψές σουίτες και τα άνετα bungalows του resort με θέα στο νησάκι της Σπιναλόγκας, διαθέτουν όλες εκείνες τις ανέσεις και τις παροχές που θα μετατρέψουν την παραμονή σας στην Ελούντα σε πραγματική απόλαυση.



Το εκπληκτικό Elounda Spa & Thalassotherapy καταλαμβάνει μία έκταση 2.000 τ.μ. και είναι εξοπλισμένο με πισίνες (εσωτερικές & εξωτερικές) σάουνες, υδρομασάζ, τούρκικα χαμάμ, γυμναστήριο και σαλόνι ομορφιάς, ενώ μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας και σε κάποιο από τα cafe και τα εστιατόρια του resort (www.bluepalace.gr, fb page: Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Crete).




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *