ροή ειδήσεων

Tα Χριστούγεννα ανοίγει τις πόρτες του το "Ακταίον"


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για την επισκευή και ανακαίνιση του «Ακταίον», με στόχο να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του, τις εορτές των Χριστουγέννων για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.
Όλα τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας «ΒΑΚΕRY ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε», εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου το επιβλητικό «Ακταίον» , να είναι έτοιμο και να λειτουργήσει την περίοδο των Χριστουγέννων ,για να μην απολέσει τον τζίρο των εορτών.
Μάλιστα στη Ρόδο βρέθηκε τις περασμένες ημέρες και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «ΒΑΚΕRY ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε» , που ανέλαβε την διαχείριση και την λειτουργία του «Ακταίον» μετά τη διενέργεια του σχετικού διαγωνισμού, ο οποίος επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών που εκτελούνται στην ιστορική καφετέρια της Ρόδου.
Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Το Βήμα της Δωδεκανήσου» ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννης Κούρτης, την περίοδο αυτή τοποθετούνται εντός του κτιρίου τα έπιπλα και ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός, που είναι απαραίτητος για την λειτουργία του «Ακταίον».
Από τα Χριστούγεννα η ιστορική καφετέρια της Ρόδου ,που θα αποτελεί και πάλι το στολίδι στο κέντρο της πόλη μας ,θα λειτουργεί ως πολυχώρος δηλαδή θα παρέχει πολλαπλές υπηρεσίες σε ντόπιους και επισκέπτες. Στα σχέδια της αναδόχου εταιρείας , είναι να λειτουργήσουν εντός του «Ακταίον» καφετέρια, εστιατόριο, παιδότοπος και φούρνος
Η ιστορική καφετέρια της Ρόδου επανακτώντας την παλιά της αίγλη, θα προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ευρέως φάσματος που θα απευθύνονται σε όλους τις ηλικίες.
Φιλόδοξα φαίνεται είναι τα σχέδια ,που έχει η εταιρία «ΒΑΚΕRY ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε» ,για την αξιοποίηση και λειτουργία του Ακταίον καθώς ,στοχεύει στην επανάκτηση της παλιά του αίγλης με σεβασμό στην ιστορία , αλλά και στην αρχιτεκτονική του κτιρίου.
Το ισόγειο του Ακταίον θα λειτουργήσει ως καφετέρια και , ο πρώτος όροφος του ως χώρο εστίασης στον οποίο θα πραγματοποιούνται διάφορα συνέδρια και εκδηλώσεις καθώς ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ εντός του κτιρίου θα λειτουργήσει και παιδότοπος. Να σημειωθεί ότι, κάποιες ημέρες του χρόνου ο συνεδριακός χώρος του Ακταίον όπως προβλέπεται από την σύμβαση που έχει υπογράψει η ανάδοχος εταιρία με την ΔΕΡΜΑΕ θα παραχωρείται στο δήμο Ρόδο για την διεξαγωγή προγραμματισμένων εκδηλώσεων.
Πάντως θα πρέπει να τονιστεί ότι , με την λειτουργία του Ακταίον πρόκειται να δημιουργηθούν και 50 νέες θέσεις εργασίες ενώ υπάρχει δέσμευση της αναδόχου εταιρείας ότι, το προσωπικό που θα επιλεγεί για την στελέχωση του θα προέρχεται από το ντόπιο εργατικό δυναμικό. Οι προσλήψεις των εργαζομένων στο «Ακταίον» σύμφωνα με τον κ. Κούρτη θα ξεκινήσουν σε 10 ημέρες.
Να σημειωθεί ότι, η ΔΕΡΜΑΕ μίσθωσε το Ακταίον στην εταιρία για 12 χρόνια με δυνατότατα επέκτασης για επιπλέον έξι χρόνια ενώ μηνιαίως καταβάλει το ενοίκιο των 8.550 ευρώ στην μονομετοχική εταιρία του δήμου Ρόδου.

http://12vima.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *