ροή ειδήσεων

Το ετήσιο «ραντεβού» του Κολοσσού στις Πηγές (vid+pics)


Στις Πηγές Καλλιθέας βρέθηκε και φέτος σύσσωμη η ομάδα του Κολοσσού Ρόδου, στην παραδοσιακή προγραμματισμένη επίσκεψή της στην «Παραμυθοχώρα».

Ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις σκληρές προπονήσεις τους στο Βενετόκλειο για το πρωτάθλημα της Basket League, συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις απολαμβάνοντας το χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ενώ επιδόθηκαν και στο άθλημα της τοξοβολίας με τη βοήθεια του Κενταύρου, και δέχθηκαν αναμνηστικά δώρα από το μέλος Δ.Σ. της ΔΕΡΜΑΕ, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Η ανακοίνωση: «Σύσσωμη η ομάδα του Κολοσσού H hotels πραγματοποίησε την παραδοσιακή προγραμματισμένη επίσκεψη στις Πηγές Καλλιθέας, για να συναντήσει τους μικρούς φίλους της στις εορταστικές εκδηλώσεις. Το χριστουγεννιάτικο σκηνικό με τα παραμύθια, ο καλός καιρός και το μοναδικό τοπίο έδεσαν με την καλή διάθεση και έφεραν κοντά δεκάδες παιδιά και γονείς με τους παίκτες του Κολοσσού H Hotels. H τοξοβολία ήταν πρόκληση, ευχαριστούμε το σύλλογο Κένταυρο για τη φιλοξενία και την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλοι τις δυνάμεις τους στο στόχο.

Το μνημείο με τον εορταστικό του διάκοσμο και τις δραστηριότητες, η ζεστή υποδοχή, ενθουσίασαν τους αθλητές του Κολοσσού. Συναντήθηκαν με τα παιδιά, υπέγραψαν τα αυτόγραφα με την εορταστική φωτογραφία της ομάδας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοίρασαν χαμόγελα και ευχές και έλαβαν ενθύμιο δώρο από το μέλος Δ.Σ. της ΔΕΡΜΑΕ, κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη. Ήταν ένα καλό διάλειμμα από το έντονο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη. Συνεχίζουν με τους δύο εκτός έδρας αγώνες και καλούν όλους τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν άλλη μία φορά το Βενετόκλειο στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του 2017 με τον ΠΑΟΚ, στις 28 Ιανουαρίου».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *