ροή ειδήσεων

Κονδύλια 13,35 εκατ. ευρώ για 15 άγονες γραμμές


Στα 13,35 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός για τα μισθώματα που αφορούν 15 «άγονες»
ακτοπλοϊκές γραμμές, για τις οποίες προκηρύσσεται νέος επαναληπτικός μειοδοτικός διαγωνισμός. Ειδικότερα, το υπουργείο Ναυτιλίας προκηρύσσει ανοικτό, δημόσιο, διεθνή, επαναληπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό για την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών για το χρονικό διάστημα μέχρι 31/10/2017 (σύνολο 44 εβδομάδες).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο κτήριο του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η εκτιμώμενη προϋπολογισθείσα δαπάνη για το χρονικό διάστημα μέχρι 31/10/2017 κυμαίνεται από 10.767.015,16 ευρώ μέχρι 10.784.479,36 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), και από 13.351.098,80 ευρώ μέχρι 13.436.540,03 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 %), ανάλογα με την κατηγορία των προσφερόμενων πλοίων για τις δρομολογιακές γραμμές.

Οι γραμμές που αφορά ο διαγωνισμός είναι οι: Πειραιάς ή Λαύριο-Θήρα-Ανάφη και επιστροφή, Θηρασία-Θήρα και επιστροφή, Θηρασία-Οία Θήρας και επιστροφή, Θήρα-Κάσος-Πηγάδια Καρπάθου-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδος και επιστροφή, με συμπληρωματικό δρομολόγιο από Σητεία και από Ηράκλειο, Κάλυμνος-Λέρος-Λειψοί-Πάτμος- Αρκιοί-Αγαθονήσι-Πυθαγόρειο Σάμου και επιστροφή, Τήλος-Ρόδος με προσέγγιση και Σύμη και Σκάλα Καμείρου και επιστροφή, Λεβιθά-Πάτμος και επιστροφή, Νίσυρος-Κως και επιστροφή, Πειραιάς ή Λαύριο-Μεστά Χίου-Ψαρά και επιστροφή, Ψαρά-Χίος με προσέγγιση και Βολισσός και επιστροφή, Οινούσσες-Χίος και επιστροφή, Αγία Κυριακή-Νήσος Τρίκερι και επιστροφή, Χανιά-Τριζώνια και επιστροφή, Παλαιοχώρα-Σούγια-Αγία Ρουμέλη-Γαύδος και επιστροφή, Ιερισσός- Ι.Μ.Μ. Λαύρας (λιμένας Μορφωνού) και επιστροφή.

theseanation.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *