ροή ειδήσεων

Τραγωδία στο νησί μας! Σκοτώθηκε 17χρονος μαθητής!

Απίστευτο το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα

Τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στο νησί μας! Ένα παιδί, 17 μόλις χρόνων, έχασε τη ζωή του, κάτω από τραγικές συνθήκες, βυθίζοντας συγγενείς και φίλους στη θλίψη.

Πρόκειται για τον Αντώνη Στέργου, μαθητή Λυκείου, από τα Κοσκινού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ρόδου - Λίνδου, (κοντά στα φανάρια του ΙΚΑ).

Και ήταν, πράγματι, πολύ άτυχο το παιδί! Αν και δεν έχουν ακόμη δοθεί επισήμως γνωστά στοιχεία από την Αστυνομία, για τις συνθήκες και τα αίτια που συνέβη η τραγωδία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος μαθητής, επέστρεφε στο σπίτι του μαζί μ΄ έναν συνομήλικό του (οδηγούσε κι αυτός μοτοποδήλατο).

Στο σημείο του ατυχήματος, ο άτυχος Αντώνης Στέργου, ο οποίος, σημειωτέον, πήγαινε πολύ σιγά, γλίστρησε με το μηχανάκι του, έπεσε, και προσπάθησε να το σηκώσει.

Όμως, εκείνη τη στιγμή, ένας 28χρονος,που οδηγούσε αυτοκίνητο, προφανώς δεν τον αντιλήφθηκε μ΄ αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με σφοδρότητα και να τον πετάξει πολλά μέτρα μακριά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πήρε τον άτυχο 17χρονο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, αλλά, δυστυχώς, όλα είχαν τελειώσει.



Να σημειωθεί ότι, και ο οδηγός του αυτοκινήτου, (το οποίο μάλιστα ανετράπη ύστερα από τη σύγκρουση), μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά, όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά. Πάντως, όπως έγινε γνωστό συνελήφθη και κρατείται μέχρις ότου ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα της Τροχαίας Ρόδου.

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *