ροή ειδήσεων

2η καλύτερη Μαρίνα της Ευρώπης η Μαρίνα της Κω


Ισχυρή παρουσία στη μεγάλη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού στη Γερμανία

Η Μαρίνα της Κω ανοίγει πανιά, κερδίζει το στοίχημα της αξιοπιστίας και της ανάπτυξης.

Απόδειξη η βράβευση της ως δεύτερης καλύτερης Μαρίνας της Ευρώπης από το διεθνώς αναγνωρισμένο site θαλάσσιου τουρισμού www.cruisingsea.com.

Την ίδια στιγμή η Μαρίνα της Κω δίνει το παρών στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση θαλάσσιου τουρισμού στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας.

Η παρουσία της Μαρίνας της Κω σε αυτή την έκθεση εντάσσεται, στα πλαίσια της επιθετικής στρατηγικής προώθησης του brand name της και της παρουσίας της σε στοχευμένα και κορυφαία συνέδρια και εκθέσεις.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού που προσελκύει 250.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και διοργανώνεται από το 1969.

Το Σάββατο, έπειτα από την τιμητική προσωπική πρόσκληση του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδας στο Dusseldorf προς τη Μαρίνα της Κω και το Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης κ. Δρόσο Αντώνη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με δεκάδες δημοσιογράφους και bloggers από όλο τον κόσμο και Έλληνες επιχειρηματίες, εφοπλιστές και διαχειριστές μαρινών. Στη συνάντηση αναλύθηκαν και συζητήθηκαν και ενδελεχώς οι τελευταίες διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στο θαλάσσιο τουρισμό.

Εκεί μας δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Μαρίνα της Κω σε συνδυασμό με τις ομορφιές του νησιού μας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

kosnews.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *