ροή ειδήσεων

Χολ: «Μπορεί την 4η θέση ο Κολοσσός, χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου»


Ο Λάνγκστον Χολ... σκότωσε τον ΠΑΟΚ με 28 πόντους και μιλώντας στο SDNA τονίζει πως ο Κολοσσός μπορεί να κάνει την έκπληξη και να φτάσει στη 4η θέση της Stoiximan.gr Basket League.



Τι και αν βρέθηκε στο -13 (36-23) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου; Ο Κολοσσός Ρόδου κατάφερε να φτάσει σε μία μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 73-68, στη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Σαλούστρος: «Το μπάσκετ δε τελειώνει στα πρώτα είκοσι λεπτά... »
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
1 ομάδα

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Ρόδου έφτασε στο 9-6 και βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη (9-6), ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω από τις δύο ομάδες, έχοντας πλέον ρεκόρ 8-7.


Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν φυσικά ο Λάνγκστον Χολ. Ο 25χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε μία φανταστική εμφάνιση με 28 πόντους (8/14 δίποντα, 2/ τρίποντα, 6/6 βολές) και 4 ριμπάουντ και «σκότωσε» την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, δίνοντας μία σπουδαία νίκη στον Κολοσσό.

Μιλώντας στο SDNA, ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στα στοιχεία που... έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του στο δεύτερο μέρος και τόνισε πως ο σύλλογος της Ρόδου μπορεί να φτάσει στην 4η θέση του φετινού πρωταθλήματος. Παράλληλα, αναφερόμενος στην εξαιρετική του εμφάνιση, είπε πως... απλά συνέχιζε να σουτάρει.


Ποια είναι τα συναισθήματά σου μετά από μία τόσο μεγάλη νίκη;

«Ήταν μία πραγματικά σπουδαία νίκη, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που βρισκόταν σε καλή κατάσταση και είχε ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες νίκες. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, όλοι πήγαμε πολύ καλά».

Τι έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο και βρεθήκατε πίσω στο σκορ με 13 πόντους και τι άλλαξε στη συνέχεια ώστε να κάνετε την ανατροπή και να νικήσετε;

«Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ ενώ δεν είχαμε και αρκετή ενέργεια στην άμυνα. Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να βρουν εύκολους πόντους. Στο δεύτερο μέρος, απλά ακολουθήσαμε σωστά το πλάνο μας. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ αφήνει σουτ μετά το πικ εν ρολ, και στοχεύσαμε εκεί. Βάλαμε πολλά σουτ, βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ και φτάσαμε έτσι στη νίκη».

Τι έγινε στα αποδυτήρια και άλλαξε την ψυχολογία σας; Σας είπε κάτι ο προπονητής; Σκεφτήκατε κάποιο εναλλακτικό πλάνο;

«Στο ημίχρονο, ο προπονητής μας προκάλεσε να παίξουμε καλά. Μας μίλησε και μας είπε να βελτιωθούμε και εμείς μπήκαμε αποφασισμένα στο παρκέ για να γυρίσουμε το παιχνίδι».


Στο δεύτερο μέρος ήσουν... παντού στο παρκέ και πέτυχε 28 πόντους, κάτι που βοήθησε σημαντικά τον Κολοσσό να φτάσει στη νίκη. Πως νιώθεις γι'αυτό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μου. Όπως είπα και πριν, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ αφήνει αρκετά σουτ μετά από πίκ εν ρολ, οπότε βρήκα αρκετά σουτ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτό το κομμάτι ήμουν αρκετά aggresive και όταν βρήκα ρυθμό μου ήταν αρκετά δύσκολο να σταματήσω. Το βασικό είναι πως βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη».

Ήταν σχεδιασμένο από το τεχνικό πλάνο να πάρεις τόσα σουτ στη τέταρτη περίοδο ή απλά σου... βγήκε στο παιχνίδι;

«Και τα δύο. Ουσιαστικά, ο προπονητής μας είχε πει να στοχεύσουμε στα πικ εν ρολ του ΠΑΟΚ και να χτυπήσουμε εκεί. Όχι μόνο εγώ, αλλά και ο Τρέβορ (Ρέλεφορντ). Μπήκαν τα πρώτα σουτ, βρήκα ρυθμό, πήρα ψυχολογία και συνέχισα να σουτάρω. Τόσο απλό, σούταρα συνεχώς».

Πιστεύεις πως ο Κολοσσός μπορεί να τερματίσει στη 4η θέση του πρωταθλήματος;

«Ναι, το πιστεύω. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και δυνατή έδρα. Βέβαια, εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ένα παιχνίδι την φορά, έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος της Regular Season. Από εκεί και πέρα, στα πλέι-οφς μπορούν να γίνουν τα πάντα, ειδικά αν φτάσουμε στη 4η θέση. Όμως, δε πρέπει να βιαζόμαστε, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και εμείς πρέπει να κοιτάζουμε κάθε αγωνιστική ξεχωριστά».

Είσαι λίγους μήνες στη Ρόδο, στη πρώτη σου εμπειρία στην Ελλάδα μετά την παρουσία σου σε Ιταλία και Τουρκία. Πως σου φαίνεται η ζωή εδώ; Θα ήθελες να μείνεις για καιρό στον Κολοσσό;

«Μου αρέσει πολύ εδώ. Η Ρόδος είναι ένα πολύ όμορφο μέρος, το κλαμπ είναι εξαιρετικό και οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους, σε όλα τα επίπεδα. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και κοιτώ κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μελλοντικά σχέδια δε μπορώ να έχω, η δουλειά μας δε μας το επιτρέπει αυτό. Μέχρι το καλοκαίρι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Εγώ θέλω να πετύχω τους στόχους μου με τον Κολοσσό και να πραγματοποιήσουμε μία πραγματικά καλή σεζόν».

sdna.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *