ροή ειδήσεων

ΝΥΝ βουλευτής ζητούσε να ερευνηθεί "υπέρ του εθνικού συμφέροντος" η πρόταση του Σώρρα! (Bίντεο)

Τώρα που φουντώνει το θέμα Σώρρα, γίνονται γνωστές διάφορες πτυχές του και από το παρελθόν. Μάλιστα το 2013, μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης που "αθώωνε" τον Σώρρα από τη μήνυση του Αδωνι Γεωργιάδη για τα 600 δις, το θέμα είχε φέρει στη Βουλή με ερώτηση και ο τότε (και νυν) ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος είχε δώσει με αυτή την αφορμή και αρκετές συνεντεύξεις.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί ο κ. Νικολόπουλος ακούγεται να δηλώνει (μετά το σημείο 7.00) ότι ύστερα από την εξέλιξη αυτή για την πρόταση των 600 δισ. δολαρίων από τον Σώρα, και τις ερωτήσεις που έκανε στη Βουλή, θα κατέθετε και μηνυτήριες αναφορές κατά της τότε κυβέρνησης για να να επιληφθεί η Δικαιοσύνη εγκαλώντας τον τότε πρωθυπουργό (Σαμαρά), υπουργούς (Στουρνάρα) κλπ, διότι "δεν διερευνάτε τέτοιες πράξεις υπέρ του εθνικού συμφέροντος αλλά απεναντίας το ζημιώνετε..."

Καθώς μάλιστα ο Σώρρας είχε κάνει και (την καταφανώς θεατρική) μήνυση σε όλους τους βουλευτές για "εσχάτη προδοσία" επειδή ...αρνούνταν να δεχτούν τα 600 δισ δολάρια που πρόσφερε, ο κ. Νικολόπουλος με επιστολή του στον τότε πρόεδρο της Βουλής Β. Μεϊμαράκη είχε ταχθεί υπέρ της δικής του άρσης ασυλίας για να μπορέσει να προχωρήσει η υπόθεση...

Ο Κοινοβουλευτικός









Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *