ροή ειδήσεων

Άλλα κόλπα (;): Δηλώνουν έναν αριθμό Τραπέζης για να τους καταθέτουν χρήματα, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιοι είναι!

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάτι που χρήζει περαιτέρω «διερεύνησης», αλλά, σίγουρα, «όταν κάποιος καεί στη σούπα φυσά και το γιαούρτι»!


Κατά καιρούς, υπάρχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να βγάλουν χρήματα, πηγαίνουν σε Τράπεζα, ανοίγουν έναν λογαριασμό, και καλούν τον κόσμο να βοηθήσει στον βαθμό που επιθυμούν!


Και βέβαια, κανείς δεν μπορεί ν΄ αμφισβητήσει πως μέσα σ΄ αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν πράγματι κάποιοι οι οποίοι τα έχουν ανάγκη, ακόμη και για ν΄ αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας.


Δυστυχώς, όμως, ανάμεσα στα «χλωρά» υπάρχουν και κάποια «ξερά», τα οποία μπορεί να μην γίνονται γνωστά αλλά σίγουρα θα πρέπει το θέμα να το ψάχνουν όσοι θα ήθελαν να προσφέρουν προκειμένου να μην πέφτουν θύματα αετονύχηδων.


Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μια τέτοια περίπτωση, ν΄ αποτελεί και η βοήθεια που ζητά κάποιος, επικαλούμενος ότι είναι από χωριό της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων, αλλά, και που μέχρι τώρα κανείς δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για μικρές κοινωνίες, που λίγο-πολύ όλοι είναι γνωστοί μεταξύ τους, και μάλιστα φτάνουν στο σημείο να γνωρίζουν ακόμη και θέματα που έχουν σχέση με τα «οικογενειακά» τους!


Έτσι, κάποιοι απευθύνθηκαν στα topika-nea.gr προκειμένου να διερευνήσουμε το θέμα, κι αν πράγματι ο άνθρωπος αυτός χρήζει βοηθείας να καταθέσουν χρήματα για να τον βοηθήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση, να τα δώσουν κάπου αλλού, που, αποδεδειγμένα, θα τα έχουν ανάγκη!..

http://topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *