ροή ειδήσεων

Μάρτυρας κλειδί για την υπόθεση Παντελίδη: «Είδα την Φρόσω να…»


Πρόκειται για μια γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών η οποία βρέθηκε την στιγμή του τροχαίου που στοίχισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη στο σημείο. Μια γυναίκα τα στοιχεία της οποίας σκοπεύω να παραδώσω στην Δικαιοσύνη αν βεβαίως κληθώ η μου ζητηθούν. Μια γυναίκα που είδε το τροχαίο. Και είναι κι αυτη ένα ακόμη στοιχείο του ρεπορτάζ μας. Άλλη μια μαρτυρία. Μια γυναίκα που δεν έχει οπισθοβουλία, ούτες συμφέρον να πεί ψέμματα. Μια γυναίκα που θέλει να βγεί μόνο η αλήθεια. Και μπορεί για κάποιους να ηχεί παράξενο αλλά ακόμη και στις μέρες αυτές τις δύσκολες υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι αξιοπρεπείς που θέλουν την αλήθεια και έχουν μάθει να ζητάνε και συγνώμη. Τι εννοώ; Σας μεταφέρω ακριβώς τον διάλογο μας.

Έρη τι είδες εκείνη την ημέρα;

΄Ήμουν στο ρεύμα πρός Αθήνα και ειδα το τροχαίο την στιγμή που έγινε. Οδηγούσα και είδα το αυτοκίνητο να χτυπάει στην μπάρα σαν συγκρουόμενο. Είπα μέσα μου ότι έτσι όπως πάει σίγουρα θα τουμπάρει. Δευτερόλεπτα μετά αυτό έγινε.

Αμέσως σταμάτησα το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα όπως πολλοί ακόμη και έτρεξα στο σημείο να βοηθήσω. Είδα την Φρόσω να βγαίνει μόνη της απο την θέση του οδηγού. Όταν την ρώτησα αν είναι καλά και αν χρειάζεται κάτι εκείνη μου απάτησε μόνο ότι δεν οδηγούσε αυτη.

Αναρωτηθήκατε ποτε όλους εμάς που ήμασταν στο σημείο γιατι μας έδιωξε η αστυνομία;

Γιατι δεν κράτησε στοιχεία; Αναρωτήθηκε ποτε κανείς πως ειναι δυνατόν να βγαίνει αλώβητη πρώτη απο όλους η Φρόσω και το πρώτο πράγμα που μας ειπε οταν την ρωτήσαμε αν ειναι καλα ηταν δεν οδηγούσα εγω …αυτο και μονο λέει πολλα.

Το οτι ο Παντελης ηταν στη θεση του συνοδηγού ειναι δεδομένο αλλωστε δεν μπορούσε να κουνηθεί ηταν ηδη νεκρός και οπως περνάμε το αρνί στη σούβλα περασμένος με την λάμα.

Όταν είπαμε να μιλήσουμε στην τροχαία μας είπαν οτι δεν χρειάζονται περαιτέρω μάρτυρες. Θέλω να ζητήσω συγνώμη που τα λέω μετά απο τόσο καιρό. Αλλα κάνοντας απολογισμό πικραίνομαι με όσα διαβάζω με τον τροπο που προκαλούν οι κυριες και τι πιο απλό να έλεγαν απλα την αλήθεια; Ποσο δύσκολο ειναι ;Όλα για τα λεφτα πια όλα;»

Τα στοιχεία της μάρτυρος είναι στην διάθεση μας και στην διάθεση όποιας αρχής ενδιαφερθεί για να έχει μια ακόμη αληθινη μαρτυρία που θα βοηθήσει να σχηματιστεί το πάζλ της αλήθειας.



ΠΗΓΗ: nassosblog




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *