ροή ειδήσεων

Πούτιν: Οι Ρωσίδες ιερόδουλες είναι οι καλύτερες στον κόσμο


Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι οι ρωσίδες ιερόδουλες είναι οι καλύτερες του κόσμου.

Η δήλωση αυτή έγινε στο πλαίσιο ευρύτερης του ρώσου προέδρου μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση αναφοράς βρετανού πρώην πράκτορα με ισχυρισμούς ότι η Μόσχα διαθέτει ευαίσθητες πληροφορίες για προσωπικές και οικονομικές δραστηριότητες του Ντόναλντ Τραμπ που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για να του ασκηθεί εκβιασμός.


Είναι ένας ενήλικας που διοργάνωνε καλλιστεία για πολλά χρόνια. Περιτριγυριζόταν από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου. Αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο για να περάσει την νύχτα με γυναίκες χαλαρών ηθών -αν και οι δικές μας είναι σίγουρα οι καλύτερες στον κόσμο.

Μάλιστα, ο Πούτιν έσπευσε να εξηγήσει ότι δεν γνωρίζει τον Τραμπ, γι’ αυτό δεν έχει κάποιο προσωπικό λόγο για να τον υπερασπιστεί. «Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ, δεν ξέρω τι θα κάνει στην διεθνή αρένα και δεν έχω λόγο να του επιτεθώ, να του ασκήσω κριτική ή να τον υπερασπιστώ», σημείωσε. Κατήγγειλε ως «ψευδή» όσα περιλαμβάνονται στην αναφορά του πρώην πράκτορα και τους συντάκτες αυτών «κατασκευαστές» οι οποίοι, όπως είπε, «είναι χειρότεροι και από πόρνες».






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *