ροή ειδήσεων

Βραβείο στους δημοσιογράφους Ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκανήσων της ΕΣΗΕΠΗΝ από το Ίδρυμα Μπότση Κύριο


Μια ιστορική τιμητική διάκριση δόθηκε χθες από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση στους επαγγελματίες δημοσιογράφους, μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, για την άμεση και αντικειμενική κάλυψη της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης και την ανάδειξη της αλληλεγγύης στον άνθρωπο, για την πληρότητα της ενημέρωσης με σεβασμό στις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Η πρόταση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής για την βράβευση της ΕΣΗΕΠΗΝ, υπήρξε ομόφωνη. Την Ένωση στην επιτροπή εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Καρβουνιάρης.

Στην 33η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής με την παρουσία της πολιτειακής, πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας της χώρας, το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος στον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκο Κορτέση.

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ, το συμβολικό χρηματικό έπαθλο που συνοδεύει το βραβείο θα διατεθεί σε δημοτικές κοινωνικές δομές του Ανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου που έχουν επιφορτισθεί με την φιλοξενία των προσφύγων.

Τα υπόλοιπα κύρια βραβεία απονεμήθηκαν στους: Αντώνη Σρόιτερ, Διονύση Νασιόπουλο, Αντώνη Ρεπανά, Αναστασία Κοσιώνη. Επίσης ειδικά βραβεία δόθηκαν στους: Αντώνη Αντωνόπουλο, Γεώργιο Γάτο, Ευαγγελία Τσικρικά, Κατερίνα Τασσοπούλου, Νίκο Φιλιππίδη, Ισαάκ Καριπίδη, Χρυσόστομο Πατούλα και Βασίλειο Μπίτση. Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν στους: Ανδρέα Μπόμη, Γιάννη Μαμουζέλο, Δίκτυο Εθελοντών “Δημοσιογράφοι σε Δράση”, Εφημερίδα “Κρητική Επιθεώρηση” Ρεθύμνου, Βασίλη Κουτρουμάνο, Εφημερίδα “Ταχυδρόμος” Μαγνησίας, Κωνσταντίνος Βλάχος και Εφημερίδα “Μαχητής”. Τέλος ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νίαρχος.

prismanews


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *