ροή ειδήσεων

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!


Αναγνώστης: Το 2017 η βουλή σκοπεύει να ανακηρύξει το έτος αυτό ως το έτος της Δωδεκανήσου για να μας δώσει μια στάλα ψεύτικης υπερηφάνειας ώστε να μην παραπονούμαστε από τις αμέτρητες αδικίες που έχει δεχθεί η Δωδεκανησος στο πέρασμα των χρόνων .
Αρκετά πια με αυτές τις στρατηγικές αποσυντονισμού και με τα δήθεν κροκοδείλια δάκρυα τον ψεύτικων τοπικιστών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κρατήσουν την θέση τους.
Για χρονιά τώρα ο Λαός της Δωδεκάνησου έχει δεχθεί αμέτρητες αδικίες και κλοπές φυσικού,πολιτιστικού και φορολογικού πλούτου από την Δικτατορία της Αθήνας τις οποίας οι βουλευτές διοικούν σας ένας σύγχρονος Ξέρξης που ποθεί συνεχεία γη και ύδωρ από τους Δωδεκανησιους καθώς και την τυφλή υποταγή τους .
Έχουμε χάσει ΦΠΑ,Αφορολόγητα, Η Εγκληματικότητα έχει αυξηθεί ραγδαία , Δεν έχουμε Υποδομές , Η Νοσοκομειακή περίθαλψη είναι ανύπαρκτη , Κλείνουν Σχολειά και Επιχειρήσεις άλλα παρόλα αυτά τα πακέτα με τα χρήματα στέλνονται άφθονα στην Δικτατορία της Αθήνας και εμείς σαν βλαμμένος λαός λέμε και ευχαριστώ από πάνω .
Είναι καιρός πια να ανεξαρτητοποιηθούμε από την Ελλάδα αυτή η σχέση μόνο ήττες μας έχει φέρει στο πέρασμα των χρόνων , λαέ τις Δωδεκάνησου σταμάτα επιτελούς να τρως κουτόχορτο σαν βλαμμένο πρόβατο και να ακούς τους βουλευτές και δήθεν τοπικιστές λύκους μεταμφιεσμένους με την προβιά που απαντούν στον Μεγάλο βοσκό που Λέγεται Αθήνα και ύψωσε το κεφάλι σου σαν λιοντάρι συντονίσου άνοιξε επιτέλους τα μάτια σου και ούρλιαξε φτάνει πια !!!!

ΕΤΟΣ 2017 Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/1/17 19:05

    πρέπει να επισκεφτείς σουπερ μαρκετ σε απαγορευτικο . Δεν υπάρχει προιον γιατι δεν παραγουμε!!!!!!!!!!
    Μαλούκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/1/17 19:23

    δεν μας χεζεις ρε τουρκόσπορε? δεν τσιμπάμε το δόλωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/1/17 19:27

    εσύ μάλλον κοιμάσαι όρθιος ...τοπικά προιόντα υπάρχουν και πωλούντε κανονικά στην αγορά....ξύπνα άνοιξε τα μάτια σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/17 22:16

      Τι λες ρε μάστορα? οταν εχει απαγορευτικό δεν έχουμε ούτε κολόχαρτο να σκουπιστούμε και πάει σύννεφο ή εφημερίδα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/17 06:53

      Ε τότε να σταματησετε τις καφετεριες και να πάτε να παράγετε ολο κλαίμε αλλά οι καφετέριες γεμάτες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/1/17 21:21

      και χαρτί για τον πισινό σου βγάζει η Ρόδος ανώνυμε 10:16 αλλά εσύ ζητάς ....... του ΛΙΤ
      γγ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/1/17 09:02

      ΡΕ ανώνυμε 9:21, λες για το τρίφυλλο χαρτί από άδεια τσουβάλια τσιμέντου? Αυτό δεν μετράει ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/1/17 19:39

    κι αυτά που παραγουμε δεν τα θελουν!!!προσφατο παράδειγμα με τ αρνια τα Χριστουγεννα`!!Πλημμυρισε η αγορα αρνακια ελληνικα λεει.Ολα από πανω η ντοπια παραγωγη στα αζητητα.Μονο σε συνοικιακα κρεοπωλεία βρηκαμε ντοπια αρνακια.Τα μεγαλα supermarket μαζι και ο Παναγιώτας ειχαν αρνακια ""ελληνικα""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/17 01:32

      Ουτε αρνια να παράγετε δεν είστε ικανοί. Εκτός και αν λέτε αρνια και κατσίκια αυτά εκεί πάνω στα Μαριτσά που πίνουν νερό από τα σκατόνερα του βόθρου του παρατηρητηρίου που ξεχειλίζουν στον γκρεμό

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/1/17 20:20

    με τα εσοδα ενος χρονου θα γινουμε λιχτενσταιν,τα προιοντα μας,θα γινουν γκουρμε,η Ροδος αδικειται και στραγγιζεται οικονομικα απο τα λαμογια με τα εξοχικα στη μυκονο και στην σαντορινι,που δεν εχουν ερθει ποτε ουτε για βολτα,,θα παρακαλανε ΜΕΤΑ,να κανουν διακπες στο ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.Ετσι κιαλλιως δεν μας γουσταρουν,,εχει γεμισει η ροδος με αυτοκολλητα της κρητης στα αμαξια της ΡΟΔΟΥ αυτοκολλητα δεν παιζουν??Το χασαμε το νησι πατριωτες!!τους κρητικους δεν τους γραφει η τροχαια(κρητικοι)οι γιατροι(κρητικοι)Η εκκλησια(κρητικοι)τα δικαστηρια(κρητικοι),,ξυπνατε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΟΔΙΤΕΣ πριν μας φανε ΟΛΟΥΣ,,,,Πριν κανα χρονο επιασαν (κρητικοι)αστυνομικοι εναν ΡΟΔΙΤΗ διοτι ειχε στο αμαξι του αεροβολο οπλο!!!!ο φονιας!!! υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο στην κρητη???? οποιος απαντησει(κρητικος) να απαντησει με το χερι στην καρδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/1/17 20:34

    πηγαινετε στις λα'ι'κες,να δειτε αν υπαρχουν ντοπια προιοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/1/17 20:51

    ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!
    Φορολογικός Παράδεισος και θα περνάμε καλύτερα!

    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/1/17 21:02

    οχι ευρω αλλα μα'ι'διά
    ροδιτικα διαβατηρια
    σπανο και παναγιωτα
    πλοια και αεροπλανα δικα μας
    να ανοιξουν οσα εργοστασια ειχαν οι Ιταλοι
    αναπτυξη 200%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/1/17 21:21

    Ρε καραγκιόζηδες για το χρήμα θα ξεπουλήσεται τοσους αγώνες που έχουν γίνει, το αίμα που εχουνε θυσιάσει χιλιάδες Ελληνες για να υπάρξει η Σημερινή Ελλαδα εναντιον σε αυτους που θελαν και θελουν την διαλυση της .. Ζωα αλλα Εθνος και αλλο κρατος .. Τοσα χρόνια ΜΟΥΛΟΙ βολευοσασταν απο κουμπαριλικια και γνωστους πολιτικαντιδες που σας βολευαν σε μια θεση .. εχεται ξεπουλησει ολο το νησι σε Ξενους εχεται φερει την σαρα και την μαρα για να τους ενοικιασεται μια παραγκα και να παιρνεται τα "ΜΑΙΔΙΑ" Οπως τα λέτε .. Η λυση ειναι μια να πάε κοντρα σε αυτο που προσκυνουσατε τοσα χρονια και οχι Ανεξαρτιτοποιηση απο την Ελλας .. τα αποτελεσματα θα ειναι χειροτερα απο πολυεθνικες που θα σας παιρνουν και θα σας πουλανε για λιγα ψοροευρω .. Ντροπη για το Αθρο ...κοπριτες κατσαπλιαδες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/17 06:58

      Δεν σου φταίει σε τίποτα ο Καραγκιόζης Ελληναρα μπορώ να πω οτι ήταν πολύ ποιο πατριώτης απο σένα γιουσουφακη της Αθήνας εσένα μπορεί να σου αρεσει το γαμ..... σε άλλους όχι ουστ από εδώ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος3/1/17 08:08

    ntropi se esena 9:21 poy exete g...si !!ayto to nisi xronia tora!!!mas ta pernei xontra to kratos ton aθηνων!lipon ψaξε alou gia ragiades!!!MALAKES DEN EIMASTAI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/1/17 08:12

    Γιατι οχι,να γίνει λογου χαρη Δευτερα την Τρίτη να φυγει απο ολα τα Δωδεκάνησα ο στρατός και η αεροπορία,Τεταρτη να μπουν μεσα οι Τουρκοι περπατητοι να σας ριξουν κανέναν ωθομανικο εσας τους χωριαταρεους που υποστηρίζεται ανεξαρτητοποίηση να ρθειτε στα ισα σας αγράμματοι τζοπαναρεοι, που παλι καλα πέρασαν Ιταλοί απο εκει κ έχετε κατι να δείξετε, γιατι κατι δικο σας ούτε πεζοδρόμιο δεν έχετε άχρηστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/17 12:34

      Άψογος...Εύγε!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/17 18:25

      Τι λες ρε που όταν η Ρόδος ήξερε το. Ουίσκι εσείς πίνατε μόνο τσίπουρο καραβλαχε. Η Ρόδος ήταν είναι και θα ειναι το πιο κοσμοπολιτικο νησί . όταν η Ρόδος είχε τουρισμό οι υπολοίπου ακόμα βοσκατε τα αρνιά. Απο το ΦΠΑ που εισπράττουν από μας ταΐζουν κυριολεκτικά την Αθήνα.. Στοιχεία από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία. ΆΣΧΕΤΟΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/1/17 21:46

      Ενώ εσύ με τους ψευτοέλληνες που υποστηρίζεις είσαι σωστός; αλλά κι συνάμα αντιΡόδιος και αντιΔωδεκανήσιος; από τα γραφόμενά σου. Το να τα οικονομάς όμως στην Ρόδο είναι καλά, ανώνυμε των 9:21 Λίγη τσίπα δεν βλάπτει. Α να σου θυμίσω ότι η Ρόδος στους καλούς καιρούς και πρίν αρχίσουν να μας κυβερνούν ανθέλληνες και μασόνοι είχε τα πάντα από αλευρόμυλους-εργοστάσιο ζυμαρικών- σαπουνοποιείο 2- καπνοβιομηχανία-οινοπνευματοποιείο- βυρσοδεψεία - ποτοποιία - κ.α.πολλά κατάλαβες τώρα;

      νικηφόρος π

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/1/17 08:20

      Γραφουν οι κατσαπλιαδες ξυπολητοι που μας φερανε στο νησι μας,,οτι δεν εχουμε ουτε πεζοδρομιο!!!!!!Διαβασες ποτε ρε ΤΣΟΜΠΑΝΗ βλαχοπροσφυγα,,που τα βρηκατε τα λεφτα που σας φτιαχνουν την βλαχια??? ΑΠΟ ΠΟΙΟΥς ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ???,,Το καθε μαγαζακι που βλεπεις βλαχο (δεν εισαι αξιος να εχεις) προσφερει στον φπα ενα ποσο που ΕΣΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕ ΤΣΟΠΑΝΗ,δεν προσφερες ποτε.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος3/1/17 13:55

    Αυτά τα περί ανεξαρτησίας είναι βλακείες και επικίνδυνα και όποιος τα αναφέρει κάνει ζημιά στον τόπο και δίνει τροφή στους γείτονες που καραδοκούν.Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι πίνει ο αρθρογράφος;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/1/17 21:23

    Πάντως είναι μεγάλο φαινόμενο οι βλάχοι και οι αλβανοί που ήρθαν εδώ και λίγδωσε το αντεράκι τους και μας την λένε και με εκδικητικό τρόπο. Αν δεν σας αρέσει να γυρίσετε πίσω εκεί που τρώγατε χόρτα και πηδούσατε πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/1/17 01:03

    Κάθε μέρος της Ελλάδας όπως και η Ρόδος έχει τις τοπικές ιδιαιτερότητες του. Φαντάζεστε να ζητούσε την ανεξαρτησία του; Στην περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο για τη Ρόδο οι τούρκοι θα μας έκαναν μια χαψιά. Το άρθρο αν δεν είναι είναι τρολάρισμα είναι προβοκατόρικο, πιθανόν από τούρκο πράκτορα. Τέτοιες ανοησίες ούτε για αστείο δεν πρέπει να λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/17 07:54

      Αναρωτιέμαι: σε πόσες περιοχές της Ελλάδας είναι ο κόσμος ευχαριστημένος απόλυτα με την κεντρική διοίκηση; τι θα γίνει αν αυτές οι περιοχές ζητήσουν ανεξαρτησία;
      Φιλικά πάντα!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος4/1/17 23:13

    Αμαν και ποτε να ξεφορτοθουμε τους κλεφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/1/17 19:03

    Ανεξαρτησία στα Δωδεκάνησα λοιπόν; Ανεξαρτησια και στη Θράκη,στην Κρήτη,στην Πελοπόννησο...Μπράβο παιδιά!!! Ρίχτε νερό στο μύλο των εχθρών μας. Και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ,,,,, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΜΕ ΠΕΤΡΕΣ!! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ πίσω σου,, ετοιμαστείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/1/17 00:40

    Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι πολλοί πανωμερήτες που στο μέρος τους πεινούσαν ήρθαν στη Ρόδο για δουλεια,πολλοί γίναν επιχειρηματίες,πλουτίσαν αλλά δεν την αγαπούν τη Ρόδο καιζηλευουν τους Ροδίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *