ροή ειδήσεων

Γιατρός προς πρόεδρο Κοινότητας: Δεν έχεις δικαίωμα να προσβάλλεις ούτε την επαγγελματική ούτε την ανθρώπινη υπόληψή μου!

Απάντηση στις καταγγελίες του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου ότι, το ιατρείο της περιοχής παραμένει κλειστό, ενώ το ιατρικό προσωπικό απουσιάζει μονίμως σε άδεια, δίνει μέσω δημόσιας ανακοίνωσής της η γιατρός του Π.Ι. Αφάντου κ. Καλλιόπη Γερακιού. Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή της η γιατρός, προς τον κ. Εμμ. Λόγγο, αναφέρει τα εξής:

«Ναι .....!! Μπράβο πρόεδρε!! Μπράβο σου που με αυτή την έγγραφη καταγγελία βάζεις αυτούς τους ΚΑΚΟΥΣ γιατρούς στη θέση τους!! Που νομίζουν ότι το δημόσιο είναι τσιφλίκι τους !! Όχι !!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!
Nα σας ενημερώσω ότι έχω θυσιάσει ΠΟΛΛΑ ΡΕΠΟ ΜΟΥ για την ομαλή λειτουργία αυτού του ιατρείου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να προσέχουν το ιατρείο τους, να το αγαπάνε, να το έχουν εξοπλίσει με τα καλύτερα μηχανήματα από ιδιωτική πρωτοβουλία!!! Το ιατρείο Αφάντου είναι αυτή την στιγμή από τα πιο σύγχρονα στελεχωμένα περιφερειακά ιατρεία στα Δωδεκάνησα και αυτό δεν οφείλεται σε εσάς. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ παραμονής σε αυτό το ιατρείο το θεώρησα υποχρέωσή μου !!

ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ - ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!
γιατί ΕΣΥ όταν σου είπανε ότι η καθαρίστρια καθάριζε με την σφουγγαρίστρα τα γραφεία και τις εξεταστικές κλίνες .... ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ .... απλά συνέχισες να την στέλνεις.........!

Για νοσηλεύτρια ....ούτε λόγος φυσικά ....που θα μπορούσε να ανοίγει το ιατρείο να μπαίνουν οι ασθενείς μέσα και να μην κάθονται στο κρύο και στη βροχή και να προσφέρει τις αναγκαίες νοσηλευτικές υπηρεσίες που έχει ανάγκη ο δεύτερος δήμος σε πληθυσμό στη Ρόδο ....Γνωρίζεις ότι υπήρχε και υπάρχει άμεση ανάγκη από 1 νοσηλεύτρια...!!!!.
ΟΧΙ είναι δουλειά της κακιάς γιατρού!

ΝΑΙ ....πράγματι παραχώρησες ΠΥΡΓΟ ... ΟΧΙ .... ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ... στο ΠΙ Αφάντου .... έχει μεγάλη διαφορά !!!!!! που όπως σας είπα, σε προσωπικό μήνυμα που σας έστειλα άμεσα και δεν απαντήσατε ΠΟΤΕ, θα τον επιστρέψω άμεσα γιατί μου είναι άχρηστος.
ΜΠΡΑΒΟ Πρόεδρε που δίνεις αυτό το παράδειγμα και τους βάζεις στη θέση τους!!!!
ΜΠΡΑΒΟ !!!! Επίσης που ενώ γνωρίζεις ότι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ξεκίνησε λόγω γενικής βλάβης του διαδικτύου λόγω κακοκαιρίας στις γραμμές internet. Το ιατρείο παίρνει τις γραμμές από τις τεχνικές υπηρεσίες που βρίσκονται ακριβώς στον επάνω όροφο και ήρθε συνεργείο για να επιδιορθώσει όλες τις γραμμές και των 3 ιατρείων, με ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΜΜΩΝ ... εν τω μεταξύ η γιατρός, είχε μιλήσει με τον συνάδελφο αντικαταστάτη της γιατρό και του παραχώρησε δικό της προσωπικό της ΜΟΝΤΕΜ .... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΔενΕΙΣ την κακιά γιατρό που έχει τα κλειδιά του ιατρείου της και δεν τα δίνει... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙ...

Η κακιά γιατρός είχε κάνει πρόταση ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΤΕΜ σε κάθε ιατρείο με ένα ΑΠΛΟ τηλέφωνο σε οποιαδήποτε σταθερή τηλεφωνία... από την μια θα ήταν αυτόνομα και από την άλλη θα κάνατε και σχετική οικονομία στο ΔΗΜΟΣΙΟ στους λογαριασμούς σταθερής τηλεφωνίας... πλήρης αδιαφορία και πάλι.

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Η ΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ!!!!

ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !!!!! ΟΧΙ !!! ενώ σε άλλη παρόμοια περίπτωση ενώ υπάρχουν 3 ιατρεία για εξυπηρέτηση των ασθενών, συν αίθουσα εξέτασης, συν το γραφείο της Βοήθειας στο σπίτι, που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν σε έκτακτη περίσταση, με πήρες τηλ. για να έρθει η αντιδήμαρχος κ. Ζωάννου να κάνει ιατρείο, το παραχώρησα αμέσως !!!
16/01 μου ήρθε έγγραφο το μεσημέρι , 17/01 ξημερώματα στις 2:00 ήταν η απάντηση μου !!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ;



ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ !!!!
ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ «ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ» Πρόεδρε !!!»

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *