ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Δύο στοιχεία καθόρισαν το αποτέλεσμα»


Ο Κολοσσός Ρόδου δεν τα κατάφερε στα Τρίκαλα, με τον Αρη Λυκογιάννη να παραδέχεται την ανωτερότητα των γηπεδούχων και να εξηγεί την ήττα της ομάδας του, σημειώνοντας δύο στοιχεία.

«Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους, θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στα Τρίκαλα. Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σε μια δυνατή έδρα, Πάντα έτσι είναι εδώ ιδιαίτερα και έχει ενδιαφέρον να παίζεις εδώ, έχει πλάκα, είναι από τις έδρες που έχουν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα.

Νομίζω πως δύο στοιχεία καθόρισαν το αποτέλεσμα σήμερα. Tο ένα είναι πως η γηπεδούχος ομάδα έδειξε μέσα από τη διάρκεια του ματς ότι το ήθελε περισσότερο. Kαι το δεύτερο στοιχείο νομίζω ότι είναι ίσως από τις λίγες φορές που χάνουμε το παιχνίδι από την επίθεση και όχι από την άμυνα μας γιατί νομίζω πως αμυντικά αν εξαιρέσουμε ένα ξέσπασμα των Τρικάλων σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή πέντε λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι όπου βρήκαν κάποια περιφερειακά σουτ.

Γενικά είχαμε καλό αμυντικό ρυθμό , σουτάρανε κάτω από 25% στο τρίποντο που είναι το βασικό τους στυλ παιχνιδιού και στο ρυθμό του παιχνιδιού, ούτε τρανζίσιον βρήκανε, ούτε εύκολα καλάθια, δηλαδή πήγαμε στο πλάνο το οποίο και είχαμε. Στην επίθεση όμως ήμασταν πολύ βιαστικοί, βιαζόμασταν, δεν γυρνούσαμε σωστά τη μπάλα και αυτό είναι το δεύτερο στοιχείο που καθόρισε το ματς», είπε ο Ελληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σαλούστρος συμπλήρωσε: «Καλησπέρα και καλή χρονιά, συγχαρητήρια στα Τρίκαλα που αξίζανε την νίκη και την θέλανε πιο πολύ. Εμείς ήμασταν λίγο πιο χαλαροί, να το πω έτσι. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε, ήτανε μια δύσκολη αποστολή για εμάς, μια δύσκολη έδρα, έχουμε ένα μεγάλο σχετικά διάλειμμα, θα παίξουμε πάλι σε δύο εβδομάδες, οπότε θα βελτιώσουμε τα λάθη μας πιστεύω και θα πάμε να παλέψουμε το παιχνίδι στο Ρέθυμνο που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Επίσης θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια στον προπονητή μας τον Άρη τον Λυκογιάννη για την απώλεια του πεθερού του».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *