ροή ειδήσεων

Αθλιότητα: Οι Τούρκοι αποκαλούν την Ελλάδα «χώρα πραξικοπημάτων»!


Ένα απαράδεκτο non paper κυκλοφόρησε η τουρκική κυβέρνηση, με το οποίο εξαπολύει
ακόμη μία αήθη επίθεση εναντίον της χώρας μας, με φόντο την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τη μη έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ιγνατίου, η Άγκυρα, ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζει την Ελλάδα ως χώρα, όπου τα πραξικοπήματα αποτελούν σύνηθες φαινόμενο, ενώ ισχυρίζεται ότι οι οκτώ Τούρκοι έκαναν συμφωνία με την Αθήνα να ανταλλάξουν τη μη έκδοσή τους στην Τουρκία, δίνοντας απόρρητες πληροφορίες για τις ένοπλες δυνάμεις της γείτονος στις ελληνικές Αρχές.

Το τουρκικό κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Ελλάδα έχει υποφέρει από στρατιωτικά πραξικοπήματα στην ιστορία της όπως και η Τουρκία.

– Έχει κυβερνηθεί από την στρατιωτική χούντα μεταξύ του 1967-1974 και εχει περάσει 11 στρατιωτικά πραξικοπήματα και 8 απόπειρες πραξικοπήματος.

– Η Τουρκία ζήτησε την έκδοση των 11 μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO από την Ελλάδα.

– Οι 8 από τους 11 πραξικοπηματίες , διέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων όταν η απόπειρα απέτυχε.




– Η Ελλάδα που έχει υποφέρει από αρκετά στρατιωτικά πραξικοπήματα, αρνήθηκε το αίτημα έκδοσης των 8.

– Υποστηρίζεται ότι ο πιο σημαντικός λόγος που η Ελλάδα προστατεύει του πραξικοπηματίες, είναι επειδή συμφώνησαν να προσφέρουν στην Ελλάδα απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες για τον τουρκικό Στρατό.

– Η παρούσα κατάσταση δίνει την εντύπωση ότι η Ελλάδα ποινικοποιεί τα στρατιωτικά πραξικοπήματα μόνο όταν υποφέρει η ίδια».

Όπως γίνεται αντιληπτό, το συγκεκριμένο κείμενο συνιστά ακόμη ένα «παραλήρημα» προπαγάνδας από πλευράς των γειτόνων, οι οποίοι, τις τελευταίες ημέρες δεν σταματούν να προκαλούν με τη στάση τους, ιδίως μετά και την παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων από στρατιωτικές δυνάμεις κοντά στην περιοχή των Ιμίων.

Το Newsbomb.gr έχει επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην ελληνική πλευρά για τη στάση που επιδεικνύει η πολιτικοστρατιωτική ηγεσία της γειτονικής χώρας και αναμένει την αρμόζουσα απάντηση των αρμοδίων υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *