ροή ειδήσεων

Την είδε με άλλον άνδρα και πήγε να τη σκοτώσει! Πανικός στη Ρόδο


Στο εδώλιο του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει την Τρίτη, ένας 57χρονος Ροδίτης, ο οποίος πριν από δύο χρόνια προσπάθησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του στον Αρχάγγελο τη γυναίκα του και τον εραστή της.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, στις 2 Φεβρουαρίου 2015, στις 10:40 το πρωί, ο 57χρονος που βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του περνούσε με το αυτοκίνητό του από δρόμο του Αρχάγγελου, όταν την είδε μαζί με τον εραστή της.

Τότε θόλωσε το μυαλό του, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να πέσει με το αυτοκίνητό του πάνω στο ζευγάρι, χωρίς ευτυχώς να το πετύχει.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου, οι οποίοι συνέλαβαν τον 57χρονο. Μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν και κατάσχεσαν ένα σωλήνα, ένα εργαλείο κλαδέματος κι έναν σιδηρολοστό.

Ο 57χρονος κατά την απολογία του στην ανακρίτρια Ρόδου φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύζυγό του και το φίλο της, αλλά να τους εκφοβίσει. Αφέθηκε μάλιστα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αύριο θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσής του.

efsyn


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *