ροή ειδήσεων

Στοιχεία- φωτιά από τους ιατροδικαστές για τον Παντελίδη


«Κατά τη διάρκεια του θανάσιμου τραυματισμού του επέβαινε στη...»
Νέα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού, το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον...
άτυχο τραγουδιστή, έφερε στο φως η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Οι ιατροδικαστές Σωκράτης Τσαντίρης και Κωνσταντίνος Ανδρέου μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και τη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή και ανέλυσαν τα συμπεράσματά τους.

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός Σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη, Σωκράτης Τσαντίρης, αναφέρθηκε στο μεγάλο ποσοστό αλκοόλ, το οποίο βρέθηκε στον οργανισμό του τραγουδιστή, ενώ τόνισε πως ο Παντελής Παντελίδης τραυματίστηκε στη θέση του συνοδηγού και μάλιστα σε συγκεκριμένη θέση.

Ο δεύτερος ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ανδρέου αναφέρθηκε και εκείνος στα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά αλκοόλ, που βρέθηκαν στο αίμα, στο δείγμα των ούρων, αλλά και στο στομαχικό περιεχόμενο του θανόντος, αλλά και στα συμπεράσματά του σχετικά με την ώρα του θανάσιμου τραυματισμού του.

«Η εν λόγω συγκέντρωση είναι ικανή να προκαλέσει μέχρι και αλκοολικό κώμα, ειδικά σε άτομα όπως ο Παντελίδης, ο οποίος έπασχε από χρόνια μυοκαρδιοπάθεια...» ανέφερε ο ίδιος μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια τόνισε «Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο Παντελεήμων Παντελίδης κατά τη διάρκεια του θανάσιμου τραυματισμού του επέβαινε στη θέση του συνοδηγού».

Παράλληλα, δε, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως ο οδηγός του οχήματος δεν θα έπρεπε να έχει καν τραυματιστεί.



Δείτε τα βίντεο:


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *