ροή ειδήσεων

«Σπόντες» Μαρκόπουλου για την διαιτησία στη Ρόδο!


Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει από τη Ρόδο με τη νίκη, καθώς ο Κολοσσός έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να αφήνει υπονοούμενα για τη διαιτησία, αλλά και την ευκολία με την οποία οι Ροδίτες έπαιρναν φάουλ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη. Από τη δική μας πλευρά, κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Αλλά στο δεύτερο δεν ήμασταν ίδιοι. Η σκληρή άμυνα του Κολοσσού μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Δεν ήμασταν και δυνατοί στην άμυνα, ειδικά τελευταίο πεντάλεπτο, όπου δεχθήκαμε πολλούς πόντους. Όταν παίζεις καλά και δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι ένα πρόβλημα και πρέπει να βρεις λύση».

Για αν έχει να πει κάτι για τη διαιτησία: «Η πολύ σκληρή άμυνα του Κολοσσού έβγαλε έξω από το παιχνίδι τους δικούς μας. Εμείς δεν πήραμε φάουλ, αντίθετα οι αντίπαλοι πήραν σε πιο εύκολες φάσεις. Έτσι, μειώθηκε το σκορ και μετά είχαμε αδυναμία να εκτελέσουμε στην επίθεσή μας. Ο Κολοσσός έχει καλούς παίκτες, ανέβηκε ψυχολογικά, έβαλε μεγάλα σουτ και έτσι ήρθε η ήττα».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι παντού και ιδίως στα ματς εκτός Θεσσαλονίκης, που βοηθά την ομάδα. Τη βοήθησε πολύ και στο δύσκολο παιχνίδι στο Βέντσπιλς και σήμερα. Γι’ αυτό είμαστε περισσότερο στεναχωρημένοι, γιατί δεν μπορούσαμε να τους ευχαριστήσουμε».

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος δήλωσε: «Δυστυχώς ό,τι χτίζαμε στο πρώτο ημίχρονο, το γκρεμίσαμε στο δεύτερο και ειδικά στην τελευταία περίοδο. Δεχθήκαμε 30 πόντους και οι περισσότεροι ήταν από έναν παίκτη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τα ριμπάουντ, κλέψαμε μπάλες, πήραμε μία διαφορά, αλλά δυστυχώς δεν την κρατήσαμε και χάσαμε. Ακολουθεί μία πολύ δύσκολη συνέχεια για εμάς, ένα ντέρμπι με τον Άρη που είναι ζωής και θανάτου. Θα δούμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε γρήγορα. Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα και περιμέναμε ότι θα αντιδράσει».

sentragoal.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *