ροή ειδήσεων

Σενάριο τρόμου κυκλοφορεί για τους αιωνίους κι όλοι ευχόμαστε να μην το δουν τα μάτια μας τέτοιο πράγμα


Διαβάστε στο Sportdog τι φοβερό ακούγεται στην πιάτσα για Παναθηναϊκό–Ολυμπιακό και θα ...παγώσετε!

Όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν; Θα δείξει και μάλιστα σύντομα...


Ο Ολυμπιακός έπαιξε μπασκετάρα και "κομμάτιασε" την Μπασκόνια, αλλά μετά το παιχνίδι την παράσταση έκλεψαν οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη διαιτησία του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: "Ολοι καταλαβαίνουν τι γίνεται στην Ελλάδα", είπε ο "Σφαιρό", θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τονίσει ότι η ομάδα του αδικήθηκε στον ημιτελικό με τους "πράσινους".

Η τοποθέτηση αυτή έφερε την αντίδραση, αρχικά, του διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκη Τριαντόπουλου, και εν συνεχεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι δύο άνδρες τοποθετήθηκαν σχετικά και μέσες άκρες επεσήμαναν ότι "ο αντίπαλος δεν ξέρει να δέχεται τις ήττες". Αντίθετα, η δήλωση του Σφαιρόπουλου κάλυψε και ικανοποίησε απόλυτα τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος από το βράδυ της Δευτέρας "βράζει" για την διαιτησία των Μάνου, Καρακατσούνη και Σχινά.

Και ενώ στα τελευταία παιχνίδια των "αιωνίων" η ένταση δεν ήταν μεγάλη (μιλάμε για το διάστημα μετά τη λήξη των παιχνιδιών), τώρα τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν και πάλι, και ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στη συνέχεια. Δεν αργεί άλλωστε η ώρα, που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι.

Τη μεθεπόμενη Δευτέρα (30/1) θα συναντηθούν στο ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και εκεί οι "πράσινοι" θέλουν τη νίκη και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Όμως για να μπορέσουν να έχουν τύχη για την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο της Α1, πρέπει να κερδίσουν με 25 πόντους και άνω, όσους είχαν ηττηθεί στο ΣΕΦ. Αν νικήσουν με λιγότερους, τότε θα περιμένουν γκέλα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Οπως και να έχει, το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου το ματς στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ καυτό. Το παιχνίδι, μάλιστα, ξεκινάει στις 21:00 και πολλοί λένε ότι ίσως και να τελειώσει μετά τις 24:00...




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *